399 четения

Какво вещаят звездите за 19 януари, вторник

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 19 ЯНУАРИ

Луната е в Овен.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Денят е подходящ да почистите веждите си. Забранени са ваденето и лечението на зъби, лифтингът, ботоксът и филърите, къдренето и боядисването на косите.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Възможности

Денят ви поднася възможности, за каквито отдавна мечтаете. Възползвайте сте от тях и направете на вашите колеги предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията ще бъдат успешни. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете как да я постигнете.


ТЕЛЕЦ

Разсеяни сте

За пореден път сте прекалено критични и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отдалечите колегите си от вас. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите разговори са проблемни и е по-добре да ги отложите. На работното място сте разсеяни, затова се откажете от нови договорености и обсъждане на финансови въпроси.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете критични

Без особени усилия ще се справите с най-важните си задачи, набелязани за този ден. На работното място разчитайте на помощ, но преди всичко на собствените си знания и умения. Ако провеждате делови разговори, се предпазвайте от изказвания, особено от критичните, които неочаквано могат да съсипят деловите ви отношения.


РАК

Не споделяйте

Плановете ви да започнете нова дейност, която обещава добри приходи, ще се осъществят, ако проведете разговорите, така че да събудите доверие във вашите партньори. Не споделяйте намеренията си и резултатите от разговорите преди да сте договорили всичко, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си.


ЛЪВ

Не рискувайте

Трудностите са преодолими, ако не проявявате капризи на работното място и не рискувате. Пазете се от негативното влияние на ваши колеги. Овладейте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, от една страна, заради неподходящо за вас време, а от друга, ако нямате достатъчно средства и се налага да поискате финансова помощ или кредит.


ДЕВА

Следвайте плановете

Делови предложения, обещаващи ви успехи и подкрепата на влиятелни хора, са от огромно значение, за да се заредите със самочувствие. Осъществете без бавене набелязаните планове, дори и ако изведнъж ви се прииска да ги отложите. Прекалено сте чувствителни. Емоцията ви пречи да се изявите.


ВЕЗНИ

Преценявайте

Подобрете материалното си състояние без да разчитате на помощ, защото или няма да я получите, или ще искат процент от приходите ви. Справете се сами, а успехът ви ще изненада всички. Очаквайте запознанства, които може да са ви полезни, ако имате намерение да предприемате изненадващи промени в професионално отношение, но може и да ви използват. Правилната преценка е важна.


СКОРПИОН

Разрешете проблемите

Вместо да пътувате, за да избягате от проблемите, се изправете смело срещу тях и ги разрешете за броени часове, дори и ако се налага да водите неприятни разговори. Предприемайте промени, ако не противоречат на вашите планове за деня. Поради независещи от вас причини рискувате да пропуснете изгоден договор, затова ви съветвам да бъдете прозорливи.


СТРЕЛЕЦ

Планирайте

Приходите ви в този ден са достатъчни, за да сте спокойни и за лятната си отпуска. Не пропускайте да направите месечния си отчет и да планирате разходите за следващия месец, ако сте уговорили инвестиции. Не се намесвайте в разправии, служебни или лични, и стабилизирайте постигнатото до момента.


КОЗИРОГ

Концентрирайте се

Избегнете финансовите загуби като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. Не отлагайте без причина деловите срещи. Концентрирайте се в задълженията си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи.


ВОДОЛЕЙ

Признание

В материално отношение успехът ще бъде с вас заради новина за приходи, които очаквахте дълго. Признанието, което ще получите, е достоен подарък за вашите възможности. На работното място успявате като овладеете прекалената си чувствителност. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви превръща във врагове за вашите колеги.


РИБИ

Ядове

Сутринта сте ядосани заради проблеми в семейството, които не успяхте да избегнете. Те не са причина за разсеяността ви на работното място, ако искате да се справите със задълженията си. Имате възможност да отхвърлите с лекота всичките си служебни задачи, но не се натоварвайте с нови, ако е възможно.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви разпорежда да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Ще бъдете склонни към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.

19 януари Инж. Валентина Миткова – началник-отдел „Териториално развитие”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *