156 четения

В община Елена за поредна година стимулират изрядните данъкоплатци

Граждани, заплатили до 30 април данъци и такси, могат да участват в томбола с 25 награди

 

От 18 януари стартира плащането на местните налози в община Елена. Кметът инж. Дилян Млъзев спази и тази година традицията да бъде първият данъкоплатец за 2021 година, като пожела повече приходи в местната хазна.

Отново на предплатилите за цялата 2021 г. се прави отстъпка в размер на 5%.

За втора поредна година Община Елена организира томбола за платилите задълженията си до края на месец април 2021 г. Приходната администрация в града отчита положителния ефект от нея през миналата година и затова сега се осигуряват повече награди, като най-голямата е LCD телевизор.

Право на участие в томболата имат граждани и фирми, заплатили в срок до 30.04.2021 г. данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци и/или данък върху моторните превозни средства за тази година и нямат просрочени задължения към Община Елена от минали години за местни данъци и такси.

Данъчно задължените лица могат да заплатят данъци и такси на каса в Община Елена – в брой и чрез ПОС терминал, чрез банков превод по сметка на Общината, в офис на „Изи Пей“ АД и чрез пощенски запис. За участие в томболата гражданите попълват талони, печелившите ще се изтеглят на 13 май от комисия в присъствието на нотариус.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *