Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 20. 01. 2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 20 ЯНУАРИ

Луната преминава от Овен в Телец.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Денят е идеален за ароматерапия, почистване на вежди и коламаска. Забранено е полагането на постоянен грим, лечението и ваденето на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Приемете критика

Не сте склонни да приемете отправената ви градивна критика, но е добре да се вслушате. Поставяйте си реални цели, ако искате успехът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задачи на работното си място, но и за трудности в общуването заради прибързаност и необмислени приказки.


ТЕЛЕЦ

Разсеяни сте

Сутринта сте разсеяни и не ви се ходи на работа, въпреки че сте дежурни заедно с други ваши колеги, но те не могат да свършат и вашата работа. Затова, ако няма как да си останете у дома, но го сторите, не е изключено да се провалите или да си изпросите наказание. Разговорите и деловите срещи също ще са провал, ако се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте отговор

Началото на нови занимания няма да е така успешно, както се надявате. Заемете се с рутинните си задължения и проявете търпение, за да се справите. Избягвайте запознанствата. Не се изненадвайте, ако ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина, но не бързайте да давате положителен отговор.


РАК

Успешен ден

Стига да поискате, ще постигнете нов връх в професионалното си развитие още днес следобед. Не забравяйте, че сте доказали себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате делови проблеми с колегите или бизнес партньорите си, проведете разговорите следобед.


ЛЪВ

Обмислете

Не отказвайте предложенията за полезно сътрудничество, отправени ви в този ден, но само ги обмислете до най-малките детайли, за да избегнете загубите. Помощта на влиятелни хора ви носи полза, ако не прекалите с претенциите си. Пазете се от предложения, свързани с търговия на стоки, които не са ви познати.


ДЕВА

Не подписвайте

Финансови проблеми са повод за лошото ви настроение. Избегнете пропуските, ако сте на работното място, защото след това трудно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете планираните делови разговори, но е във ваша полза да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на следващия месец.


ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи

Справяте се отлично с професионалните си задължения и не се притеснявате от трудностите по пътя си, въпреки че около вас все има някой, който да ви напомни за тях. Деловите контакти и запознанства с нови потенциални партньори са успешни, но предпазливостта, както винаги, е задължителна.


СКОРПИОН

Приходи

В този ден проведете планираните делови разговори, които, ако са основани на конкретни искания от ваша страна, ще ви донесат очакваните резултати и финансови постъпления. Бъдете толерантни към колегите си при предложение за бъдеща съвместна дейност, като включите и тях, дори и с малко участие, за да ви подкрепят.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Обмислете бъдещите си професионални планове и пристъпете още днес към тяхното изпълнение, но без прибързаност, защото сте уморени и разсеяни. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обяд. Не се натоварвайте с чужди задачи, за което няма да получите благодарност.


КОЗИРОГ

Не вземайте кредити

Не ви съветвам да уговаряте кредити в този ден, ако искате да инвестирате в нов проект. Ако си направите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, но вложете половината. Работата ви спори, колегите ви се възхищават, а допълнителните задачи също ще ви донесат отлични приходи.


ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на себе си

Вашето променливо поведение е причината да дразните колегите си от сутринта. Няма как да подкрепят начинанията ви, а сами трудно ще се справите заради инатливото ви противопоставяне, без да сте се мотивирали. По-добре се заемете със задълженията си и не се ядосвайте, че разчитате само на себе си. Това е вашият път към успеха.


РИБИ

Приемете предложения

Деловите предложения ви носят полза. Не ги отказвайте. Ще постигнете целите си, ако сте отговорни към задълженията си и не се опитвате да властвате над вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с проекти, свързани с чуждестранни инвестиции, може в този ден да постигнат желаните договорености.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 ЯНУАРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви орисва предимно на материални придобивки. Не разчитайте на успехи от друг характер или на изясняване на отношенията, защото ще ги влошите. Не вземайте кредит или заем, освен ако не е краткосрочен и ще го върнете бързо.

20 януариДаниел Илиев – АГ специалист

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *