84 четения

Община Горна Оряховица кани гражданите да се включат с предложения при разработване на Програмата за развитие на туризма

Уважаеми жители и гости на община Горна Оряховица,
Развитието на туризма и разпознаваемостта на града и региона е една от приоритетните задачи на Община Горна Оряховица. През изминалите години в календарния план на публичните прояви в нашата община се утвърдиха редица събития. Празникът на горнооряховския суджук безспорно вече е традиция за града ни, като Община Горна Оряховица успешно организира 13 негови издания. Своето запазено място в Културния календар имат и празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот „Фамилатлон“, лятната образователна програма „Семейни съботи в музея“, изложението „Младежко техническо творчество“ и много други.
Общинска администрация има желание да чуе мнението на своите съграждани и гостите на града – какво още би им донесло гордост и удовлетворение?
В тази връзка предлагаме на Вашето внимание кратък въпросник, като очакваме Вашата активност, за да се родят още събития и прояви, на които заедно да преживяваме историята на града и региона, да продължаваме неговите стародавни традиции и да създаваме нови:

1. Какви празници (фестивали, атракции, форуми и др. под.), свързани с природните дадености, историята и традициите на Горна Оряховица и региона бихте искали да има еднократно или ежегодно в града?
2. Как си представяте своето участие в подобни събития и какъв принос биха имали те в развитието на туризма в региона?
3. Споделете впечатления от празници, фестивали и атракции от други градове на България или по света, които сте харесали.

Благодарим за отделеното внимание!
Очакваме Вашите отговори на [email protected] в срок до 31.01.2021 г.
Вашите предложения ще бъдат внимателно разгледани и обсъдени, като най-добрите от тях ще бъдат включени при разработването на Програма за развитие на туризма в Община Горна Оряховица.

Един коментар за “Община Горна Оряховица кани гражданите да се включат с предложения при разработване на Програмата за развитие на туризма

  • 23.01.2021 в 20:14
    Permalink

    предлагам да се организира събор на ретро автомобили и мотори в града има колекционери които могат да представят доста техни експонати а и пда спомогнат да участват колекционери от цялата стра на и чужбина

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *