АСТРОХОРОСКОП ЗА 21.01.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 21 ЯНУАРИ

Луната е в Телец.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Включете в храната си леки ястия от зеленчуци и плодове. Забранено е фотоподмладяването. Коламаската, маникюрът и педикюрът са позволени.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Избегнете запознанства

Избегнете напрежението в този ден и ограничете срещите си до минимум. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят ненужно със страхове и проблеми. Отхвърлете задачите си в ранния следобед. От умерената ви активност на работното място днес зависи успешното приключване на този месец.


ТЕЛЕЦ

Не мърморете

Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи в края на месеца. Във ваша полза е да работите без мърморене. Всички, които не са убедени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още днес с тази задача, за да избегнат проблемите.


БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте

Сутринта сте агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си. Вашата самоувереност дразни колегите ви, ако сте на работното място. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не се изкушавайте да рискувате.


РАК

Справете се сами

Проявата на щедрост е във ваша вреда не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали. Следобед бъдете организирани и отговорни към работата си, въпреки че никак не ви се работи, но е от значение да докажете, че се справяте сами.


ЛЪВ

Не избухвайте

Дали сте обещание да се справите с професионалните си задължения. Събитията през деня може да променят плановете ви. Необходима е предпазливост. Ако сте изнервени и избухливи на работното място, ще си попречите сами при реализацията на плановете си за края на седмицата.


ДЕВА

Не се доказвайте

Приемете трудностите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се налага да работите активно, сторете го до обед. Не се опитвайте да доказвате професионализма си, като се заемете със задачи, които не са ви по силите и възможностите. Дайте си задължителна почивка вечерта.


ВЕЗНИ

Не се преуморявайте

Начинанията няма да бъдат успешни, ако допускате едни и същи грешки и съзнателно отказвате да ги поправите. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявайте с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта.


СКОРПИОН

Не давайте заеми

Заемете се с професионалните си задължения. Не давайте заеми, защото рискувате да загубите парите си. Хубавото настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите възникналите роднински проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот.


СТРЕЛЕЦ

Довършете задачи

Обзели са ви нереални мечти за материално благополучие. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат неуспешни, защото сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството.


КОЗИРОГ

Не се разсейвайте

Бъдете предпазливи в начинанията. На работното място може да блеснете със знания и възможности, ако не се разсейвате. Очаквайте приходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома.


ВОДОЛЕЙ

Починете си

Ако ви предложат да се заемете временно с отговорна задача, ще я приключите бързо. Не е добре да обмисляте и обсъждате точно днес смяна на професията си или работното място, защото ви липсва професионална квалификация. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и на развлечения.


РИБИ

Пазете се от грешки

Отново сте на висота в отношенията и общувате с лекота с вашите колеги, дори и с тези хора от обкръжението си, които често ви се противопоставят. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е завършваща. Трудно контролирате емоцията си. Отказвате да възприемате дори и полезната критика по ваш адрес. Общуването с хората от обкръжението ви е затруднено. Приключете започнати отдавна и забавени задачи. Дистанцирайте се от хората, които ви вредят. Начинанията са забранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.