46 четения

Доналд Тръмп може да се прости с членството си в Гилдията на актьорите

Американската Гилдия на актьорите ще обсъди дали да изключи президента Доналд Тръмп, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Гилдията, която заедно с федерацията на телевизионните и радиоартисти представлява около 160 000 професионалисти, заяви, че дисциплинарният й комитет ще заседава, за да обсъди ролята на Тръмп за безредиците на 6 януари и щурма на Капитолия.
„Доналд Тръмп нападна най-свещените ценности за нашата гилдия – демокрация, истина, уважение към събратята ни американци от всякакви раси и вероизповедания, свещеност на свободата на печата“ – каза Габриел Каретрис, председател на гилдията и Американската федерация на телевизионните и радиоартисти.
Доналд Тръмп членува в Гилдията на актьорите благодарение на изявите си като самия себе си в холивудски филми и телевизионни програми – от „Сам вкъщи 2“ до „Сексът и градът“ в началото на 90-те години на миналия век. Той утвърждава статута си на телевизионна звезда като водещ и продуцент на риалити предаването „Стажантът“ и „Звездни стажанти“ от 2004 г. до 2015 г.
Дисциплинарният комитет налага различни наказания – от глоби до изключване от гилдията.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *