Хороскоп

Проблеми с колегите да очакват Овните, Близнаците са в криза в личен план, но блестящи на работното място

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

22 ЯНУАРИ – ПЕТЪК

Луната е в Телец.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Обливайте тялото си с приятно хладка вода. Изпийте сутринта една чаша преди хранене, за да поддържате в добро състояние отделителната си система. Забранени са лифтингът, ботоксът и терапиите за лице. Позволени са коламаската и лечението на зъби.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

23 ЯНУАРИ – СЪБОТА

Луната преминава от Телец в Близнаци.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Леката закуска е по-полезна от обилния обяд. Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, както и парната баня. Денят е подходящ за зачеване. Позволено е почистването на вежди, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

24 ЯНУАРИ – НЕДЕЛЯ

Луната е в Близнаци.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Позволете си разтоварващ ден. Денят е добър за посещение на фризьор. Забранено е механичното почистване на лицето и парната баня. Масажът на тялото, ако не е вакуумен, е позволен.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

22 януари. На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят със съветите си и настойчивостта си да са ви полезни. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията.

23 януари. Натоварват ви с пътуване, което заради почивния ден ще стане причина за конфликти на вашето работно място, а и с близките ви. Ако колегите ви откажат да ви заместят, по-добре е да го отложите. Бъдете предпазливи, защото може някой колега да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша.

24 януари. Активността на работното ви място, при това в почивния ден, ядосва вашите колеги, но вие имате своите задължения в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност.


ТЕЛЕЦ

22 януари. Бъдете решителни и действайте отговорно и задълбочено, ако сте на работното място и имате спешни задачи, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете, че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции.

23 януари. Начинания са успешни, ако сте приключили с другите си задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на почивния ден. Избегнете с разум трудностите, предимно в отношенията си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Приемете помощ от колегите, ако искате да се справите със задачите си.

24 януари. Денят е почивен, но ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни.


БЛИЗНАЦИ

22 януари. Не пътувайте, защото сте разсеяни и прибързани и проблемите няма да ви подминат. Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на колегите ви. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих.

23 януари. За разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате колегите с успехите си в почивния ден. Ако имате намерение да сменяте работата си, можете единствено да обмислите предложението за ново място, което ще ви даде шанс за професионален растеж.

24 януари. На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които ви се струват нереални, но ще ви зарадват в почивния ден. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена.


РАК

22 януари. Отложете делово пътуване, което няма да е успешно и ще ви създаде проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране, дори и ако се налага да се забавите вечерта.

23 януари. Способни сте да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите си на работното място, въпреки че денят е почивен. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват насила. Неизбежни са конфликтите с вашите началници. Ще се справите с вашето уверено поведение, с което ще заслужите тяхното уважение.

24 януари. Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги, въпреки че денят е почивен. Ако не допускате грешки, успехът е с вас, дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори.


ЛЪВ

22 януари. Въпреки че сте отпаднали и уморени, до обяд ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи на вашето работно място или на делови обяд. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция.

23 януари. Бъдете отговорни към вашите задължения в почивния ден, а ако се налага да помогнете на колеги, не отказвайте. Започнете с начинания, които са печеливши за вас. Не рискувайте с инвестиции, ако не сте сигурни в стабилността си. Ще се радвате на небивал успех, който е причината за колегиална завист. Трудностите са преодолими.

24 януари. Справяте се блестящо със задълженията си на работното място в почивния ден. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обяд, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите.


ДЕВА

22 януари. Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако са бъдещи делови партньори или сте канени на вечеря.

23 януари. От една страна, имате шанс да успявате на работното си място, а от друга, сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите. Не ви съветвам да обмисляте регистрация на ваша фирма в този почивен ден. Не допускайте финансови загуби заради обещания за прибързани инвестиции.

24 януари. Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте отговорно на задълбочена работа, въпреки че денят е почивен, за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги.


ВЕЗНИ

22 януари. Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти.

23 януари. Не се чувствате отпочинали, а ви очаква много работа, въпреки че денят е почивен. Ще ви изненада новина за предстоящи финансови постъпления. Не обмисляйте инвестиции, а преценете какви разходи имате да покривате. С изпълнението на дадените обещания на вашите делови партньори ще издигнете авторитета си и ще получите финансова подкрепа.

24 януари. Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този почивен ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени и добре премислени инвестиции.


СКОРПИОН

22 януари. Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика. Ако сте сдържани, ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате днес, но можете да уговорите партньорите да дойдат при вас.

23 януари. Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване в този почивен ден. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не взимайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с договори за кредитиране.

24 януари. Начинанията в почивния ден ви носят успех, само ако сте получили нужната ви подкрепа. Ако сте решили да създадете свой бизнес, преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване.


СТРЕЛЕЦ

22 януари. Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия, които трудно овладявате. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате, се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие.

23 януари. Поредните разправии заради имуществени делби ще ви загубят част от времето в този ден. Не забравяйте служебните си задължения. Успехът е с вас именно на работното място. Начинанията са успешни и са от огромно значение за бъдещите ви професионални успехи, но внимавайте да не се провалите сами.

24 януари. Не бива да отлагате срещите, свързани с професионалните ви задължения, защото ще са успешни точно в днешния почивен ден. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място.


КОЗИРОГ

22 януари. Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа, за да поставите началото на планираните проекти. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си.

23 януари. Проведете разговори с вашите делови партньори, с които искате да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма. Днес, в почивния ден, със сигурност ще решат да ви подкрепят. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете само с вашите задачи, които са основата на успехите ви.

24 януари. Запознанствата не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете, ще си спестите бъдещи усложнения. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения.


ВОДОЛЕЙ

22 януари. Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно.

23 януари. Сутринта в почивния ден ви изнервят лични проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите колеги. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място само защото вие самите сте без настроение. Не пътувайте.

24 януари. За да не пропилеете успешния почивен ден, не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате още днес.


РИБИ

22 януари. Стабилизирайте позициите си на работното място без повече бавене, за да не ви измести някой некомпетентен, но напорист колега. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка.

23 януари. Спорите за щяло и нещяло с вашите колеги и си печелите тяхната неприязън. Ако искате да се справите бързо със задълженията в почивния ден, въпреки че не ви се работи, не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си, особено при импулсивни решения.

24 януари. Пътуванията ви носят успех в почивния ден, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите, въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на начинания, белязани със знака на успеха. Подгответе се и планирайте новите си задачи. Те ви водят към постигането на по-високи цели, но без прибързаност и импулсивно хрумване, подмамени от нечии обещания, а след детайлно планиране.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 ЯНУАРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви разпорежда да се подчините на съдбата. Прибързаността е във ваша вреда. По-добре е да се заредите с търпение, да се оставите на течението и да бъдете компромисни. „Бързай бавно, за да стигнеш навреме“ – това да е житейското ви мото.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена със запознанства, срещи, общуване. Бъдете внимателни кого допускате в живота си, за да си спестите разочарованията заради предоверяване на неподходящи хора. Не споделяйте тайните си. Внимавайте с флиртовете, особено ако сте семейни.

22 януари

Дончо Бораджиев – адвокат

23 януари

Велко Великов – директор дирекция „Бюджет, финанси и административна дейност“ – П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *