187 четения

Какъв шофьор сте според зодията

Някои хора са ужасни при паралелното паркиране, докато други го правят безупречно, без да се замислят. Фактът, че някои хора просто са по-добри в шофирането, отколкото други, е свързан с пространственото осъзнаване, търпение и контрол. Но това не е единственото нещо, което влияе. Вашият зодиакален знак също показва какъв тип шофьор сте. Шофирате като луда Круела де Вил или се разпознавате по-скоро в несръчния стил на шофиране на г-н Бийн? Начинът, по който шофирате, е написан в звездите. Астрологът Деби Франк направи проучване в партньорство със застрахователна компания, за да разбере дали вашият зодиакален знак може да повлияе на начина ви на шофиране. За това изследване тя интервюира 2000 души за техния знак и техния стил на шофиране. Изучавайки отговорите им, тя разпозна моделите в стиловете на шофиране. Искате ли да знаете какъв е вашият стил на шофиране според вашия звезден знак? Продължавайте да четете!

Козирог Козирозите са много внимателни, когато шофират. Няма да ги видите с глоба за превишена скорост, тъй като те спазват правилата. Те много ценят доверието и безопасността. За съжаление, козирозите са най-малко загрижени за околната среда и няма да търсят активно кола с ниски емисии на CO2.

Водолей Те лесно се разсейват и точно затова един от трима души с този звезден знак трябва да опита три или повече пъти, преди да получи книжка. Водолеите обичат да пият по нещо, така че много рядко ще бъдат бъдат шофьори след парти. Те обичат да се разхождат с коли с екстравагантни цветове. Повече от 10 процента от хората с този звезден знак имат лилава кола и седем процента обичат да се виждат да се движат наоколо в жълта кола. Водолеят обича да се откроява.

Риби Рибите са много сериозни по отношение на хигиената, поради което много от тях почистват колата си поне веднъж месечно. Те са много спокойни шофьори и да имат хубава кола е много важно за тях. Ето защо те обичат да карат спортна или различен тип крещяща кола.

Овен Овните не са известни със самоконтрола си в трафика. Изследванията показват, че 28 процента от тях не вземат предвид останалите хора на пътя. Още един забавен факт: тенай-често дават прякор на автомобилите си. Това са и хората, които най-често забравят да заключат автомобилите си.

Телец Данните, предоставени от застрахователната компания, показват, че хората със зодия телец имат най-голям шанс да огънат или одраскат на калниците. Защо е това? Е, оказва се, че хората с този звезден знак са много зле при паркирането – всъщност най-лошото от всички звездни знаци. Всеки четвърти шофьор телец признава, че е ударил нещо, докато паркира в даден момент. Телецът е упорит и обикновено няма да избере най-лесния път.

Близнаци Близнаците обичат да шофират и знаят какво правят. Не по-малко от 57 на сто от тях успяват да получат книжката си от първия път. Близнаците са надеждни шофьори и предпочитат сами да седнат зад волана, вместо да бъдат водени от някой друг. Ето защо те винаги критикуват стиловете на шофиране на други хора, което може да доведе до много дразги, когато на мястото на пътника имате близнак.

Рак Що се отнася до паркирането, раците са най-добри. Те са много уверени, когато трябва да паркират и никога нямат проблеми с паркирането, без значение от ситуацията. Това е свързано най-вече с факта, че раците са внимателни.

Лъв Лъвът е конкурентен, така че не е толкова странно, че много от тях получават книжката си без проблем. Лъвовете също са истински владетели на скоростта. Ако забележите кола, която е с превишена скорост, има голяма вероятност да има лъв зад волана. Те приемат ограниченията на скоростта за нещо пожелателно. 37 на сто от тях редовно шофират по-бързо от ограниченията.

Дева Девите мислят много за екологичен отпечатък. Седемдесет и два процента от тях казват, че биха искали да притежават електрическа кола. Девите изпитват радост от шофирането; не по-малко от 79 процента обожават да са зад волана и да се поразходят с колата.

Везни Везните може да изглеждат спокойни, но отвътре те наистина бушуват в трафика. Това е така, защото везните не издържат на несправедливостта и лесно губят самообладание поради това. Точно като девите, везните се интересуват от екологичния отпечатък на автомобила.

Скорпион Скорпионите са внимателни шофьори и рядко имат проблеми на пътя. Скорпионът не се нуждае от най-новата или фантастична кола, предпочита надеждна кола втора употреба.

Стрелец Най-учтив шофьор? Това е стрелецът, без съмнение. Стрелецът е много любезен и има много спокоен характер на пътя. Те са много концентрирани, когато шофират и рядко забравят да заключат колите си.

Източник: актуално.ком

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *