160 четения

Артисти от САЩ, Гърция и Румъния поздравиха UN BESO за десетия им рожден ден

Певци и танцьори от САЩ, Гърция и Румъния, както и много бивши и настоящи ученици поздравиха UN BESO за десетия им рожден ден. Най-големият клуб по танци във Велико Търново празнува юбилея си по новаторски начин – с онлайн парти в Zoom. По време на живото излъчване се включиха нашумелият румънски певец Джордж Дайс, набиращият огромна популярност испански певец и инструктор Педро Сантана, базиран в Гърция, и младата певица и инструктор по салса Флория Цанкова, която в момента е в САЩ. Заедно с тях поздрави отправиха и ученици, които в последните десет години са свързали живота си с танците и латино музиката.

Много хора наблюдаваха шоуто през различните онлайн платформи. Трите създателки на UN BESO Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева водеха онлайн партито. Инструкторите по кубинска салса Станислав Иванов и Ивайла Михайлова пък се включиха в танците. Цялото предаване се осъществи при спазване на мерките за социална дистанция и безопасност.

„Тази година всичко е малко по-различно, но това не ни спира да отбележим нашия дългоочакван юбилей. Тези 10 години бяха както забавни и вълнуващи, така и съпътствани с много трудни моменти. За това време успяхме да намерим най-доброто от всяка от нас, да го сглобим по един вълшебен начин и това да ни превърне в едно здраво цяло. Сега сме още по-вдъхновени, още по-силни и заедно ще продължаваме да творим“, каза Иглика Иванова, за която танците са начинът да зареди хората и да им донесе добро настроение.

„UN BESO са семенца любов, посети във всеки един от нас. В различно време, на различно място и по различен начин. И на тази дата почти всички семена се сплотяват и посяват още любов и благодарност. В годините сме дали сила на нашите семена. Нали ние самите товарим нещата със смисъл. Бъдете здрави и здраво обичайте живота! Вярвайте и вървете! Обичайте и танцувайте!“, пожела и Ваня Гьошева.

Дарина Георгиева пък се обърна към зрителите с думите: „Благодарим, че ни подкрепяте във всяка една секунда през всички тези години. Това ни дава сила и вяра да продължим. Днес всичко е много различно, но оценихме много от нещата. Залата е нашият втори дом, който за нас е толкова вълшебен, защото тук идваме красиви и вдъхновени, за да вдъхновим и вас“.

Румънският изпълнител Джордж Дайс поздрави всички свои приятели от UN BESO. Той беше гост на Велико Търново през 2018 г. „Дори партито да е онлайн, отново сме заедно и празнуваме успеха на тази невероятна школа по танци. Момичета, вие правите уникални неща!“, каза той.

Флория Цанкова, чиито първи уроци по салса бяха в UN BESO, отправи поздрави отвъд Океана. От САЩ тя каза, че UN BESO са били част от живота й за повече от две години. „Ваня, Дари и Иглика направиха живота ми по-цветен. Имаме прекрасни спомени и UN BESO винаги ще бъдат част от моето семейство. Те ме накараха да се влюбя в танците!”, каза тя.

За финал на партито организаторите направиха и голяма изненада за всички – истински концерт на Педро Сантана. Той се включи заедно с DJ Donatello от студиото им в Атина и над час пя салса и бачата песни за всички приятели на UN BESO.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *