284 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 25.01.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 25 ЯНУАРИ

Луната преминава от Близнаци в Рак.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

В менюто включете плодове, орехи и умерено количество тестени изделия. Пречистете организма си от токсините. Забранена е терапията за дълбинно подхранване на кожата. Позволени са пилингът и терапията против бръчки с лифтинг ефект.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не се натоварвайте

 

Денят е изпълнен с надежди и планове – реални и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи. Идеите ви ще донесат добри приходи. На работното място сте уверени във възможностите си и изпълнени с желание да докажете способностите си.


ТЕЛЕЦ

Не подписвайте

 

Успехът е с вас през целия ден. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас. Ограничете срещите си с делови партньори и не подписвайте договорите с тях днес.


БЛИЗНАЦИ

Делови успех

 

Денят ви позволява да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са и много отговорни и изискват да сте внимателни. Проведете планираните делови срещи, защото успехът е с вас при разговорите и договарянето на финансиране.


РАК

Обмислете

 

Занимавайте се със служебните си задължения, но и с тези в дома си. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти. Трудно ви е да вземете бързо и правилно решение за професионалните си планове. По-добре отново обмислете всичко.


ЛЪВ

Отложете срещи

 

Единственият успех в този ден е свързан със запознанства, които ще ви донесат неочаквана бъдеща полза. Не се надявайте на приходи или на нови постижения на работното място, ако имате изостанали задачи. Разчитайте само на себе си. Срещите си отложете за следващия ден и се захванете с текущите си задачи.


ДЕВА

Успешен ден

 

Денят е успешен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задачи за деня. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на служебните си цели. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Вечерта приемете покана за коктейл.


ВЕЗНИ

Признание

 

Успехът е с вас, въпреки недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите колеги. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, въпреки че правото е на ваша страна. Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задачи до края на деня ще ви донесе признание.


СКОРПИОН

Полезни срещи

 

Ще имате полезни делови срещи, които за пореден път ви позволяват да разгърнете успешно бъдещо сътрудничество. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза. Не им се противопоставяйте, дори и ако някои ви убеждава да го сторите.


СТРЕЛЕЦ

Справяте се

 

Справяте се блестящо с всичките си служебни задачи, въпреки трудностите. Ако сте предпазливи, ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на колегите си да ги прегледат.


КОЗИРОГ

Успешен ден

 

Предстои ви успешен ден, в който може да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, породени от допуснатите грешки. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете и на успехите, ако вие самите не решите да се отдадете на развлечения.


ВОДОЛЕЙ

Без начинания

 

Пред вас се разкрива възможност ваши познати да ви бъдат полезни при преодоляване на служебните проблеми. Въоръжете се с търпение, за да не провалите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви предложения. Откажете се от начинанията.


РИБИ

Не се доверявайте

 

Деловите разговори са неуспешни, а също и опитите да надскочите възможностите си и да се натоварите с допълнителни задачи. Ако искате да се справите с възникващите проблеми, разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи да започнете всичко отначало.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с неочаквани препятствия, породени от странични фактори, които ви съветвам да приемате като предизвикателство. Разчитайте на житейския си опит. Големите начинания са забранени. Успехът и приходите идват с рутинната работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *