542 четения

Какво вещаят звездите за 26 януари, вторник

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 26 ЯНУАРИ

Луната е в Рак.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са процедурите за отстраняване на мастит след раждане, както и пилингът. Позволени са ваденето и лечението на зъби, както и терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Успешен ден

Предстои ви поредният изпълнен с приятни изживявания и професионални успехи ден. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с колегите си на работното място, дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, защото сте уверени в себе си.


ТЕЛЕЦ

Делови успех

Нямате повод за притеснение. Новите задачи, чието начало поставяте днес, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи.


БЛИЗНАЦИ

Не прибързвайте

На работното място успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили делови срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и разочарования в личния живот.


РАК

Бъдете внимателни

Въпреки че сте самоуверени и амбицирани да се справите успешно с предизвикателствата, е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.


ЛЪВ

Справяте се

Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Проведете деловите си срещи и разговори, а и късметът днес е на ваша страна, ако дейността ви е свързана с инвестиции.


ДЕВА

Не рискувайте

Неочаквано за вас ще ви подкрепят влиятелни хора. На успех могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си.


ВЕЗНИ

Успех в работата

Постарайте се да отидете рано на работа, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти през следващата седмица. Днес имате възможност да реализирате деловите си идеи. На работното място ви осигуряват нужното спокойствие.


СКОРПИОН

Не се доверявайте

Днес сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши колеги, с които имате желание да създадете общ бизнес. Приемете отказа или тяхното съгласие като съдбовен знак. Не проявявайте доверчивост към деловите си партньори, за да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в спорове.


СТРЕЛЕЦ

Работете

Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загуби. Ако се справите, успехът е с вас. Занимавайте се усърдно с професионалните си задължения, без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа, за да не си навредите.


КОЗИРОГ

Депресирани сте

Страдате, защото се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите желания ви депресира, това е естествено поведение, ако сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място успехът е с вас. Имате спешни служебни задачи и не бива да закъснявате за работа.


ВОДОЛЕЙ

Работете извънредно

Не спорете с колегите си как да разпределите задачите си. Ако имате посещение от ваши задгранични партньори, не провеждайте днес делови разговори. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, за да си спестите ревността и скандалите.


РИБИ

Работете сами

Вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е време за глобални промени. От вас се иска да сте дейни, за да си осигурите смислен живот и добри доходи през следващите девет години от живота си. Инертността и мързелът са ваш враг.

26 януари Галина Георгиева, журналист, в. „Борба”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *