1428 четения

Вашият хороскоп за месец януари


Раците да не сключват брак през януари, Овните да се пазят от флиртове

 

ОВЕН

 

През януари сте орисани на ново начало, но ви липсва търпението заради влиянието на емоционалната ви изминала година, която все още ви тласка напред, сякаш сте подети от вятъра на мечтаните промени. Може да ги постигнете лесно – с умереност, такт и търпение, вместо трудно – с прибързаност и много грешки, често непредвидими и неочаквани. Бъдете отговорни към дадените обещания и не се отмятайте, особено от деловите си задължения, за да не си спечелите неприятели. На 30 януари Меркурий започва ретроградното си движение. От вас зависи да избягвате рискованите вложения, колкото и мамещи да са. Семейните представители на знака ще преминат през флиртове, а някои и през интимна връзка, която, дори и временна, може да промени коренно живота им, ако се разведат, но и се разделят с причинителя на неприятностите. Пазете се от проблеми и разправии в семейството и с ваши роднини, за да не съсипете стабилните си отношения.


ТЕЛЕЦ

 

През януари сте обзети от желание да сте компромисни, което е гаранция за хармония в деловите и личните отношения. Начинанията са нежелателни. На опитите да ви принудят да се захванете необмислено с нови задачи откажете, а също и допълнителната работа, ако не е свързана с преките ви задължения. Не позволявайте на вашите колеги да ви използват, като ви товарят с техните задължения и си взимат почивни дни само защото сте се доказали като работохолици. Всички ваши планове и проекти е редно да са свързани само с вашата дейност или с бизнеса, който самостоятелно развивате. Няма да ви е лесно да печелите пари заради аспекти на вашия управител Венера, допускащи случайни познанства, но повлияващи приходите ви. В личните отношения се старайте да не влагате агресия, която заради желанието да сте компромисни, може да бъде умишлено предизвикана.


БЛИЗНАЦИ

 

През януари имате възможност да създадете нови и полезни познанства, да спечелите перспективни делови партньори. Винаги успявате да се справите с всякаква допълнителна работа. Съветвам ви вместо да критикувате, както ви подтиква Меркурий, вашият управител и властелин на годината, и да блестите с дар словото си, да се смирите и приспособявате, вместо ежеминутно да се стремите да променяте света – непосилна задача. При правилни действия и отговарящо на случващото се с вас и около вас поведение успявате със задълженията, без значение дали сте подчинени, или сте на ръководна позиция. Не бива да сте разпилени през втората половина на месеца, точно обратното – отхвърлете новите си задачи и преди края на месеца поставете началото на следващите, защото Меркурий започва ретроградното си движение от 30 януари.


РАК

 

През януари сте орисани на трудности, породени от странични и непредвидими фактори, които пречат на намеренията ви да поставите ново начало. Приемете случващото се като защита за вас самите, за да избегнете грешките през първия месец на годината, за които по-късно ще съжалите, но може да се окажат непоправими. Тези от вас, които развиват самостоятелен бизнес, да помислят за нови проекти, да подготвят плановете си, но да забравят намерението си да поставят ново начало. Колкото и да не вярвате, трудностите в един момент ще се появят, и то през следващите месеци, а вие ще сте забравили причината за тях. Гордостта ви и желанието да се докажете като добри професионалисти могат винаги да бъдат осъществени, дори и с малко закъснение. Месецът не позволява да създавате семейство, за да не пренесете трудностите и в брака си.


ЛЪВ

 

През януари, ако не хвърчите из облаците на собствената си фантазия, намирате реализация в професионален и личен план. Нетипично е за вас, но сте готови да се съобразявате с чуждото мнение. Любопитството ви е безгранично и ви помага да напредвате в интелектуалното и духовното си развитие, но не бива да е за сметка на чужди знания, които ползвате без разрешение и подписани с вашето име. Бъдете самите вие творци. Пътувайте, предприемайте промени, създавайте нови делови отношения, но бъдете внимателни заради трудната ви първа половина на годината, когато дори и доходоносните инвестиции могат да ви провалят. Предпазвайте се от запознанства, които може да се окажат разочароващи. Не изневерявайте, ако сте семейни или сериозно обвързани.


ДЕВА

 

От вас зависи още през първия месец на годината да създадете хармония в деловите си отношения, в бизнес партньорствата, но и в брака си, или веднага след празниците да вземете решение за развод и дори да се изнесете на квартира. Стремежът ви към смяна на деловите ви партньори е пречка за сериозните намерения за бизнес. Не съсипвайте отношенията си в началото на годината, за да не съжалявате през месеците до края й. Прибързаността при решението ви нито ще ви направи стабилни, нито щастливи в личен план, ако е следствие от поредния скандал. И без това сте много чувствителни, а когато се разочаровате, сте готови на много връзки, за да притъпите обидата и болката, което също не ви прави щастливи, но в тези забежки стабилност няма как да усетите.


ВЕЗНИ

 

Анализът на всичко, което предприемате, самоанализът и корекцията на допусканите от вас грешки, споделени с вашите колеги и близки, ви пестят бъдещи провали, защото ще си гарантирате тяхната подкрепа. Работите много без почивка и си създавате здравословни проблеми. Намерете златната среда и си давайте време за отмора. Вашите нови идеи са доходоносни, радва ви тяхното осъществяване, но будят завистта на околните не само заради похвалите, които получавате, а и заради приходите, които са си само ваши. Изявете вашата уникалност, но не прекалявайте, за да не си навредите на авторитета и да не започнат да ви възприемат като несериозни и безотговорни. Не инвестирайте прибързано. Знаете, че не винаги анализирате внимателно и правилно своите шансове. Месецът позволява създаване на семейство, ако и Съдбовната ви забрана за брак е отпаднала.


СКОРПИОН

 

Месецът обещава отлични приходи в банковата ви сметка. Не само от допълнителна работа, а и от планираните в края на миналата година печеливши инвестиции. Забравете за начинанията и не се изкушавайте да предприемате рисковани действия и инвестиции в мамещи ви странични проекти, свързани с малко познати хора. Предпазвайте се от проблеми в отношенията си както на работното място, така и у дома заради факта, че много работите и нямате време за вашите близки или пък отказвате да изслушате разказите на вашите колеги за личните им преживявания, които те на всяка цена държат да споделят точно когато имате много работа. Тези от вас, които развиват бизнес в своя фирма, да са предпазливи при настояване някой да се присламчи като съдружник, особено ако е роднина или познат на ваши роднини. Вредата е само за вас.


СТРЕЛЕЦ

 

Първият месец на годината е изтъкан от емоции, напрежение и досадни претенции. Предизвиквате ненужни разправии и изливате гнева си върху колеги, приятели и роднини, въпреки че не са ви виновни за променливото настроение. Не бъдете егоисти, не търсете причината за провалите около себе си, а се вземете в ръце, потърсете и вашата вина. Забравете начинанията и завършете започнатите занимания. В противен случай сами сте си виновни за загубите. Отдалечете от себе си дразнителите и прекратете отношенията с делови партньори, които не са коректни и са ви завлекли с невъзвръщаеми заеми. Ако не го сторите, рискувате да рушат авторитета ви, защото са преценили, че така отново ще им давате пари, за да не ви вредят, въпреки че пак ще го правят. Не пропускайте да сте отговорни към семейството си и не забравяйте да се отдавате на развлечения, без да прахосвате спечеленото през януари. И с по-умерени разходи може да разнообразите живота си.


КОЗИРОГ

 

През януари градите материална стабилност, работите активно още от първия ден, но давате на всички да разберат колко сте независими и устремени на всяка цена да защитите свободата си, но това е фасада, за да бъдете привлекателни, а не защото е реално ваше качество. Всички задачи изпълнявате сами. Не позволявате никаква намеса на вашите колеги и дори началници в работата ви, а контролът е част от работния процес. Ако се занимавате с политика или планирате да се занимавате през изборната 2021 година, аргументите ви са, че искате да наложите нови, по-добри закони в полза на хората, но ползата се оказва в един момент за вас самите. Обичате да пътувате, а след това ще се завръщате у дома с нови идеи, полезни на обществото, в което живеете и на което по ваше мнение, неизвестно защо, сте длъжници. Вероятно се страхувате да дадете израз на чувствата и емоциите си, но ви съветвам да го направите.


ВОДОЛЕЙ

 

През януари от една страна, сте орисани на кармична разплата, а от друга, с лекота печелите парите си. Работите много, без почивка, но си вредите заради преумората. Потискащата ви обвързаност с хора, на които държите, с които работите и най-вече помагате заради изявената ви състрадателност, може да доведе до сериозни емоционални терзания. Важно е осъзнаването, че е време да сте отговорни към себе си, към живота си и към семейството си, вместо да се раздавате на хора, които не само не го заслужават, а и не оценяват вашата саможертва. Навик ви е да се притеснявате без причина, от което страда отново здравето ви. Романтици сте по душа и сте готови без притеснение да се жертвате за любимия човек. Ето още една причина, пораждаща проблеми с психиката ви до степен да се изолирате от вашата естествената среда и от реалния живот.


РИБИ

 

През януари е време да се научите да приемате хората такива, каквито са, без да се опитвате да ги променяте, за да премахнете по-лесно собствените си комплекси и да заживеете спокойно. Емоцията ръководи дните ви, но не е причина за противопоставянето ви на всички и всичко. Да, не ви е позволено да рискувате с начинания, но можете да ги обмислите, вместо да се ядосвате на планетите заради тяхната несговорчивост и да вините света, защото отказва да ви угоди на капризите, та дори и с цената на вашия провал. Бъдете отговорни към задълженията си у дома и на работното място. Трудно ще ви е да държите езика зад зъбите си, а от истината често боли и е реална опасността да си спечелите врагове. Бъдете по-малко оплакващи се на вашите близки, защото с мрънкането си, с постоянните си страхове и притеснения ще ги отблъснете.


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *