381 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 27.01.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 27 ЯНУАРИ

Луната е в Рак.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Направете разтоварващ ден за пречистване на организма. Забранени са пилингът и началото на диета. Денят е подходящ за зачеване.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не се ядосвайте

В този ден се опитвате да се задълбочите в работата си, но все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на колегите. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения, за да не пропилеете деня си в ненужни занимания.


ТЕЛЕЦ

Подкрепа от колегите

Начинанията са успешни, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас, е навременна. Тези от вас, които са безработни, могат да си потърсят работа в интернет. Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на бизнеса, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна.


БЛИЗНАЦИ

Опасност от провал

Не е изключено да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях след като свършите с работата си. Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети.


РАК

Не прибързвайте

Денят е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки. Начинанията са успешни. Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост, дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си.


ЛЪВ

Конфликти

Блокирайте опитите на ваши колеги да ви отклонят от желаната посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения. Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си.


ДЕВА

Работете умерено

Предпазвайте се от депресия, породена от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този ден. По-добре планирайте деня си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе успешни бъдещи сделки. Работата, която сте отхвърлили през деня, ви е напрегнала, но сте доволни от себе си.


ВЕЗНИ

Не се доверявайте

Деловите срещи ще проведете с успех, ако не сте прекалено доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Не създавайте проблеми на колегите си, като ги товарите с допълнителна работа.


СКОРПИОН

Мнителни сте

Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място. Успехите и провалите ви зависят само от вас. Наложете си търпение. Очаквайте материални успехи. Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате.


СТРЕЛЕЦ

Работете сами

Денят е успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх. Заемете се с всичко сами, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи. Бъдете отговорни, ако отново проверявате финансовите си отчети.


КОЗИРОГ

Успешни начинания

Днес можете само да подготвите договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни. Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете, или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца.


ВОДОЛЕЙ

Обмислете

Предприетите промени са само във ваша полза. Ако имате съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения.


РИБИ

Не бъдете алчни

Успехът може да споходи само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж са техния локомотив, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех. Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да стабилизирате постигнатото през изминалите девет години. Начинанията са нежелателни, но ако са належащи, ги планирайте за месеците с подходяща вибрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *