6262 четения

Арестуваха две жрици със сводниците им в търновски хотел при нощна акция

ДВЕ ЖРИЦИ И ДВАМАТА ИМ СВОДНИЦИ СА БИЛИ ОКОВАНИ С БЕЛЕЗНИЦИ ПРИ СВЕТКАВИЧНА нощна акция на полицията от Велико Търново. Операцията е извършена срещу 27 януари в хотелска база с няколко стаи в един от кварталите в старата столица. На място са задържани две проституиращи жени от Павликени – едната е на 15 г., а другата е на 19 г.

ЗАЕДНО С ТЯХ БИЛИ И ДВАМАТА ИМ СВОДНИЦИ, а по време на ареста е имало и клиенти на младите дами, които също са били задържани за разпити. Четворката наемала стаи за гости в града от няколко дни и предлагала сексуални услуги срещу 100 лева на час. Търновските криминалисти действали по оперативна информация и изненадали жриците с клиентите. Сводниците били в съседната стая и чакали да приберат парите от услугите. Пред съдържалите на хотела четиримата се представяли за гаджета, но много бързо се разчуло за нелегалния им бизнес и събрали доста клиенти за броени дни.

ПО СЛУЧАЯ Е ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ВЪТРЕШЕН ТРАФИК  по Наказателния кодекс. Освен това едното момиче е непълнолетно и няма право на съжителство с възрастен мъж, което също е наказуемо у нас. Засега няма данни двете жрици да са принуждавани насила на извършват сексуални услуги срещу заплащане, научи още „Борба”. Те решили да заработят пари по време на пандемия по този начин и си пускали обяви в интернет.

Нели СУКОВА

Един коментар за “Арестуваха две жрици със сводниците им в търновски хотел при нощна акция

  • 28.01.2021 в 14:25
    Permalink

    100 лв. на час за павликенска циганка ? Ужас !

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *