427 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 28.01.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 28 ЯНУАРИ

Луната преминава от Рак в Лъв.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Не започвайте диета. Забранен е пилингът. Позволени са лечението и ваденето зъби, както и терапията за дълбинно подхранване на кожата.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете търпеливи

Денят не пречи да водите умерени разговори. Бъдете справедливи към исканията на колегите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще доведе до финансови загуби. Трудностите са преодолими.


ТЕЛЕЦ

Владейте се

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си, въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки. Пътуванията са успешни. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете разумни

Избегнете неприятностите и конфликтите със странични хора, ако се сблъсквате с тях в този ден. Очаквайте новина за подобряване на материалното състояние – заслужено и навременно. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте с нови задачи.


РАК

Не шофирайте

Денят изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и у дома. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Не взимайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. Направете плановете си и за следващия месец.


ЛЪВ

Трудности

Ще срещнете трудности в този ден, породени от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Очаквайте успехи и полза от приключването на отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време. Завършете започнатите задачи до обяд.


ДЕВА

Неуверени сте

Причината да сте неуверени е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. Не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Търговците жънат неочакван успех в този ден. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения.


ВЕЗНИ

Рутина

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този ден. В противен случай сами ще блокирате шанса си да приключите със задачите в рамките на работния ден. Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни.


СКОРПИОН

Активни сте

Бодри сте и изпълнени с желание за активен ден, типично за вас е предимно да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата увереност на работното място, но ще си спечелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Спокойно им обяснете пропуските им.


СТРЕЛЕЦ

Не бъдете колебливи

Днес ви очакват предимно материални успехи, въпреки че е краят на месеца. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи до края на деня.


КОЗИРОГ

Внимавайте с документи

Не давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови документи. Внимателно ги прегледайте. Ще имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са високи.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете сдържани

Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте плановете си. От сутринта ще валят предложения за допълнителна работа.


РИБИ

Запознанства

Не е изключено в живота ви да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, така и новите запознанства.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 28 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви разпорежда да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Ще бъдете склонни към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.

28 януари Станислав Теодосиев – кмет на Бутово

Д-р Албена Паньова – акушер-гинеколог в МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *