Горещи новиниПолитика

След двудневна обиколка в областта Цветан Цветанов побърза да се прибере при семейството си за вълнуващо тържество

„Вчера беше един много специален ден за нашето семейство. Отпразнувахме 50-годишния юбилей на най-прекрасната съпруга, майка и жена. Пожелаваме си да бъдем много здрави, щастливи и все така сплотени! Нека още дълги години празнуваме тези прекрасни поводи! Обичаме те, Деси!“ – това написа днес във фейсбук профила си лидерът на „Републиканци за България“ и подсили милите думи със селфи от тържеството, където главата на семейството е сред най-любимите си четири дами, а всички са облечени със специално подготвени за случая тениски.

Само няколко часа преди това Цветан Цветанов завърши двудневното си работно посещение във Великотърновска област. „Искаме да покажем, че „Републиканци за България“ могат да бъдат водеща политическа сила във Великотърновска област. За мен е изключителна чест да се срещна с толкова много хора, които ми споделят, че високо ценят това, което съм успял да направя за региона като народен представител, и изразяват надеждата си, че в бъдеще нашата обща работа ще продължи.“

Цветан Цветанов подчерта, че много от срещите му са с младежи и студенти, в чието лице лидерът на партията вижда нейното бъдеще. Ентусиазмът на младите хора, напредничавото им мислене, уменията им в областта на съвременните технологии и комуникации ще захранват „Републиканци за България“ и предизборната кампания с нестандартни идеи и подходи. Цветанов изрази специалната си благодарност към своите млади съратници от старата столица – областния координатор Николай Драков и сътрудника и IT специалист Иван Станев. „Това са хората, с които структурираме политическа партия „Републиканци за България“.

До десетина дни ще бъде открит и офисът на партията в старата столица, сподели Цветанов.

16 thoughts on “След двудневна обиколка в областта Цветан Цветанов побърза да се прибере при семейството си за вълнуващо тържество

 • Велико Търново е един от символите на държавността ни. Важно е всяка наша партия да е наясно със стремежите и проблемите на града. Браво на Републиканци!

  Отговор
  • Къде бяхте, когато падписваха договора за летището в Г. Оряховица, и вие бяхте въ властта. И сигурно сте се възползвали, всички се възползват , когато имат възможност. Ще Ви дам съвет работете, за да направите добро, но не плюете късмета сте близо ли. Не Ви прави чест и на НИКОЙ не му е нужно това. Няма безгрешни хора.

   Отговор
 • Политик, който разговаря и се вслушва в младите има смисъл. Така е направил и Аденауер след втората световна война – да си върнем младите е било негово мото.

  Отговор
 • Продължавайте с такива срещи. Успех!

  Отговор
 • Цветанов, събра в Републиканци за България, много умни, надеждни и целеустремени хора! Той казва истини, дори неудобни. Ще видим какво ще стане на изборите. Просто мисля, че има едни хора, които сега ни управляват, а нямат място във властта!

  Отговор
  • Гледам някой набързо нахвърлял 10 хвалебствени и нагласени коментара. А не разбрахте ли, че Демократическата партия спечели в САЩ – къде сте тръгнали републиканци да ставате. ДСБ има повече шанс.

   Отговор
 • Младите са бъдещето, ако не ги подкрепяме и слушаме техните идеи сме за никъде! Това е правилната политическа линия! Браво!!!

  Отговор
 • Много ми допадат идеите, желанието и целите на Цветанов, хубаво ще е да му дадем възможност да ги реализира. Да се даде път на младите и амбициозни хора, с различно мислене и хъс за работа.

  Отговор
 • Логистиката е осъществява кмета Даниел Панов. Нема лошо–да се чуе и друго мнение.

  Отговор
 • Новите реалности изискват нов и често нестандартен подход.

  Отговор
 • Хайде! Да „превземем“ и старата столица 🙂

  Отговор
 • Много е похвално когато политици се допитват до младите хора, това дава възможност за креативни идей и решения на проблеми.

  Отговор
 • Браво за инициативата и за желанието да се работи с млади и можещи хора!Ю

  Отговор
 • Много цецови подлоги тука.Всъщност един е писал всичко.

  Отговор
 • Много трогателна статия, разнежих се. Потекоха ми сълзи от умиление и сополи от смях как може да има толкова прости и наивни българи да се вържат на този олигофрен Цветан Пъпешоглавият. Това крадливо копеле вместо да е в панделата, си играе на политик. И най-лошото е, че го следват измекяри като него – жадни за власт и лични облаги. Разберете простата истина – няма как от едно просто ченге, да се роди нормален политик. Справка – пожарникарят Боко Тъпото, бивш сол-таш-к с Цветан Пъпешоглавият.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *