Министър Костадин Ангелов повежда листата на ГЕРБ

Кметове с писмо до Нинова – искат Весела Лечева начело

 

ПРОГНОЗАТА НА „БОРБА“, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ИЗВАДИ „ТЕЖКАТА СИ АРТИЛЕРИЯ“ ЗА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ, СЕ СБЪДВА. Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов почти сигурно ще поведе листата на управляващата партия, защото е най-желан от местния актив. Според запознати Борисов ще спази традицията и ще оглави партийната листа в 25-и МИР – София, за да се изправи срещу Корнелия Нинова. Проф. Ангелов на няколко пъти посети старата столица през последния месец. Приносът му за овладяване на пандемията в страната е огромен. Именно той наред с премиера пое и тежката отговорност по налагането на противоепидемичните мерки, които в момента дават резултат. Според запознати освен него в местната листа на ГЕРБ ще има и много знакови и авторитетни имена, включително и в т.нар. „гражданска квота“.

МЕЖДУВРЕМЕННО КМЕТОВЕ, ИЗБРАНИ С ЛИСТАТА НА БСП ОТ РЕГИОНА, И ВИДНИ ОБЩИНАРИ ИЗЛЯЗОХА С ПИСМО ДО БСП ЛИДЕРА Корнелия Нинова, с което настояват Весела Лечева пак да води листата от региона. Почетният гражданин на старата столица и петкратен световен шампион има и смазваща преднина при номинациите от общинските структури. Писмото е подписано от 27 видни личности от региона, включително кметовете на Павликени Емануил Манолов, на Полски Тръмбеш Георги Чакъров, на Златарица Михаил Ганев, на Сухиндол Пламен Чернев и т.н. Те припомнят, че през 2017 г., когато Лечева отново водеше, БСП изпревари ГЕРБ в областта с близо 4000 гласа.

Стилян НАЙДЕНОВ

4 thoughts on “Министър Костадин Ангелов повежда листата на ГЕРБ

 • 01.02.2021 в 9:15
  Permalink

  Този има принос в козметиката и фризьорството, но не и в овладяване на „пандемията“. Какво общо има този с града, до преди 2 месеца не знаеше къде се намира на картата, а днес ще ни представлява???

  Отговор
  • 01.02.2021 в 11:37
   Permalink

   Тъкмо на място, да усети народната любов на туристическият бранш

   Отговор
 • 01.02.2021 в 16:45
  Permalink

  Браво и успех на изборите! А БСП пак залага на мафията 🙂

  Отговор
 • 01.02.2021 в 20:17
  Permalink

  Много добър кандидат! Всички срещу БКП!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *