Топлофикация Велико Търново с разяснения по повод новите електронни фактури

Дни след като Топлофикация Велико Търново обявиха, че от февруари въвеждат електронни фактури за техните абонати, от предприятието разпространиха допълнителна информация, касаеща преминаването към новата услуга.

 

„За да се присъедините към клиентите на Топлофикация Велико Търново, които получават месечните си фактури за топлинна енергия по електронен път, чрез Борика-Банксервиз, е необходимо да попълните заявление-декларация по образец.“ – съобщи изпълнителният директор инж. Александър Димитров.

 

Заявленията могат да бъдат свалени от http://toplo-vt.com интернет сайта на Топлофикация Велико Търново, налични са и на място в клиентския център с адрес ул. Никола Габровски №71А. Те могат да бъдат подадени, както на място, така и на официалния мейл [email protected] , пощата или куриер.

 

“При издаване на първата електронна фактура, ще получите Покана за регистрация от подател [email protected] , като това е единственият официален адрес, от който това може да се случи. Ако получите писмо от друг подобен мейл, то със сигурност няма да бъде от нас, а спам.“ Уточни инж. Димитров.

 

Изпълнителният директор обясни, че при издаване на всяка следваща фактура, всеки клиент ще получава уведомление за нея на регистрирания от него мейл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *