АСТРОХОРОСКОП ЗА 04.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 4 ФЕВРУАРИ

Луната е в Скорпион.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са пилингът и антицелулитните терапии. Позволени са масажът на лицето и тялото, епилацията, маникюрът, педикюрът, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Починете си

Ако имате възможност и можете да си вземете ден почивка, пътувайте и се отдайте на положителни емоции, дори и при неотложна делова среща. На работното място не са изключени поредните проблеми заради разсеяност и прибързаност, само защото искате да отхвърлите задачите си до обяд, а и Меркурий е ретрограден.


ТЕЛЕЦ

Бъдете умерени

Наложете си спокойствие и не забравяйте, че е добре да сте умерени във всичко, което предприемате заради ретроградното движение на Меркурий. Импулсивните действия са във ваша вреда. Прикривайте от колегите си вашите стремежи, за да не ги ядосате. Не превръщайте с необмислени действия своите съюзници във врагове.


БЛИЗНАЦИ

Емоцията ви пречи

Разчитайте на интуицията си, ако се налага за известно време да сте извън работното си място на делова среща, която е подвластна и на влиянието на ретроградния Меркурий. Емоцията може да ви попречи да вземете правилно решение. Имате възможност да обърнете внимание на предложенията на вашите колеги.


РАК

Разсеяни сте

Не се занимавайте с делови проблеми. Взетите решения са подвластни на емоцията и със сигурност няма да са правилни. Завършете стари задачи, съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Възможни са непредвидени разходи или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.


ЛЪВ

Не се натоварвайте

Прекаленото напрежение на работното място е причина да се чувствате уморени. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете вече започнатите, за да не се противопоставяте на ретроградното движение на Меркурий. Заредете се с оптимизъм. С доброто си настроение ще преодолявате с лекота трудностите през целия ден.


ДЕВА

Анализирайте

Няма да ви е лесно да се примирите и да простите предателството на ваш колега, който се опитва да провали важна среща, без да се съобрази, че вреди и на себе си заради ретроградното движение на Меркурий. Въпреки възможния неуспех, скоро съдбата ще ви поднесе неочакван положителен обрат. Анализирайте грешките и поведението си.


ВЕЗНИ

Без начинания

Постарайте се да не прекалявате с активността си на работното място. Меркурий е ретрограден и изисква да сте умерени и да забравите начинанията. Не се отклонявайте от вашата главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте колегите си.


СКОРПИОН

Бъдете предпазливи

Бъдете предпазливи при среща с приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши колеги или делови партньори, пристигнали без да ви уведомят, защото обратите може да са във ваша вреда заради ретроградния Меркурий. Въпреки обзелата ви нервност, работата ви спори.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си, особено при ретроградния Меркурий. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за възникналите спорове, довели до разправии, ви вреди.


КОЗИРОГ

Напрежение

Почивката ви и при възможност през деня по-малко натоварване на работното място, ви действа като лекарство. Ако се налага да работите натоварващо сутринта, отхвърлете задачите си и следобед се приберете у дома. Напрежението ви вреди. Лекомислена самоувереност и неправилната преценка на силите ви е във ваша.


ВОДОЛЕЙ

Преумора

Изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа в този ден – вашата ви е достатъчна, преумората ви е много, затова вечерта си дайте заслужена почивка. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори, а и Меркурий е ретрограден. Не проявявайте капризи у дома и проявете разбиране към вашите близки.


РИБИ

Не се доверявайте

Разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят важна информация, привидно за да избегнете неприятностите, които, ако при ретроградния Меркурий не бъдат отстранени, ще се задълбочат. Запознанствата ви носят положителни емоции, но не бива да сте прекалено доверчиви.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага да се подчините на съдбата си, която знае кое е най-добро за вас. Забравете импулсивните действия, защото ви вредят. Пуснете се по течението в очакване на съдбовните дарове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *