Не, мъжете не харесват този тип жени

Открай време битуват стереотипи за женска хубост и митове, че мъжете си падат по определен тип жени. Може би има мъже, които не биха погледнали жена, ако не е метър е седемдесет, със силикон в гърдите и ботокс по лицето, но със сигурност те не са представителната извадка. Ето 7 мита за това какви жени харесват мъжете:

1. Жени с оскъдни дрехи

Не, мъжете не обичат да виждат и да знаят всичко предварително. Оставете нещо и на въображението. Мъжката природа повелява мъжът да бъде ловец, завоевател, да се стреми да спечели дамата на сърцето си, представяйки си за нея най-прекрасни неща.

Когато жените се опитват да привлекат вниманието на някой мъж, обикновено избират най-оскъдни дрехи – дълбоко деколте, минижуп. Тези неща със сигурност събуждат сексуалните фантазии на мъжа, но не насочват мислите му към нещо по-сериозно. Така че, дами, заложете на повече женственост и елегантност.

2. Външност на модел

Този мит е не само неверен, но и опасен, защото е причина милиони момичета по цял свят да се измъчват с убийствени диети. Забелязвате ли как все повече девойките започват да си приличат – в стремежа си да добият мечтаната визия, се уеднаквяват и започват да изглеждат по подобен начин като създадени по калъп. Определено в това няма нищо сексапилно.

Мъжете се интересуват от външния вид, разбира се. Но ценят умението да се грижим за себе си, да се обличаме с вкус, да се поддържаме в добра форма.

3. Безгласни букви

Отживелица е, че мъжът държи жената да е домакиня, да стои зад печката, да гледа деца и да не се развива. Мъжете с комплекси може би се страхуват да имат умна, независима и интелигентна жена до себе си. В такъв случай си задайте въпроса дали искате да сте с подобен мъж.

Мъжът със сигурност иска да бъде закрилник на любимата, да притежава качества, с които тя да се гордее, иначе биха загубили бързо интерес към нея.

4. Напълно отдадена на мъжа

Жена, която е готова да загуби своята индивидуалност само и само да бъде винаги в угода и услуга на половинката си, не може да бъде щастлива. Тази отдаденост граничи с обсебване. Да изгубиш себе си заради другия е вредно не само за теб самия, но и за връзката ви.

Мъжете харесват жени, които имат собствени интереси и хобита, които желаят да се развиват, които могат да водят интелигентен разговор и да бъдат интересни в компания, а не да мълчат, защото нямат какво да споделят. Никога не губете себе си, за да откриете другия. В една връзка мъжът и жената са партньори.

5. Разюздани в леглото.

Мъжете не търсят жени до себе си, които да бъдат секс богини. С такава вероятно биха споделили няколко нощи от живота си.

Най-ценното е да имате сексуална съвместимост и да изпитвате взаимно удоволствие от това да бъдете заедно. Няма нужда да сте свръхразкрепостени в леглото, но и не потискайте желанията си.

6. Инфантилно поведение

Много жени си мислят, че мъжете не харесват умните (или дори се страхуват от тях) и затова в желанието си да задържат мъжа, се преструват на такива, каквито не са – държат се глуповато, дори инфантилно, за да изглеждат по-безпомощни.

Това би привлякло един мъж за кратко, защото жената ще създаде впечатление, че лесно може да бъде примамена в леглото. Но със сигурност един умен и стабилен мъж не би избрал подобна жена за свой партньор в живота.

7. Прекалено тежък грим

За да бъдете красива, не е нужно да нанасяте тонове грим по лицето си. Това със сигурност няма да ви направи по-привлекателни.

Мъжете предпочитат естествената красота. Според проучвания мъжете винаги се спират на жените с по-лек грим, който просто подчертава хубавите им черти.

Понякога по-малко е повече.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *