Хармонични лични и професионални отношения за Близнаците, Лъвовете имат шансове за професионални успехи

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

5 ФЕВРУАРИ, ПЕТЪК

Луната преминава от Скорпион в Стрелец.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Храната да ви носи наслада, а не само да засища. Забранени са полагането на постоянен грим и татуирането заради опасност от инфекции по кръвен път. Позволени са масажът на лицето и тялото, подстригването на косите и епилацията.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи.

6 ФЕВРУАРИ, СЪБОТА

Луната е в Стрелец.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Ще ви се отрази добре разходка сред природата. Забранени са татуирането и ваденето на зъби. Позволени са лечението на зъби, боядисването на косите, студеното къдрене.

Забранени са операциите на черния дроб, кръвопреливането, донорството, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

7 ФЕВРУАРИ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Стрелец в Козирог.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Изчистете организма си от токсините, ако не правите диета, като приемате вода с малко мед и лимонов сок. Забранени са татуирането, педикюрът и маникюрът, ваденето на зъби. Позволени са лечението на зъби и терапиите за лице.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

5 февруари. Изискването да сте коректни и умерени във всичко важи с пълната си сила за онези от вас, които са на административна длъжност и в ръцете им е поверена важна обществена или държавна задача, за която отговорността е огромна при ретроградното движение на Меркурий. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново поприще за изява.

6 февруари. Въоръжете се с търпение в почивния ден и не се опитвайте да изпреварвате времето. Заемете се само с тези задачи, които отговарят на вашите знания и професионални възможности, съгласно повелята на ретроградния Меркурий и на годината, която също е с управител Меркурий. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите.

7 февруари. Ако в този почивен ден решите да разчитате на чара и умението си да общувате, печелите нови приятели. Имате възможност да подобрите финансовото състояние и обществената си позиция, но с разум, а не с емоция заради ретроградния Меркурий. Ако сте създали проблеми на работното място, промените, които предприемате, са за ваше добро и не допускат колебание.


ТЕЛЕЦ

5 февруари. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят всички ваши колеги при ретроградното движение на Меркурий. Начинанията са успешни, ако са планирани в началото на миналия месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви разговори. Следобед отново ви очаква голямо напрежение на работното място, с което сте длъжни да се справите сами.

6 февруари. Предложенията ви, въпреки че денят е почивен, ще бъдат възприети с лекота. При хората, работещи в производствената сфера, не са изключени проблеми със заплащането, създадени и заради ретроградното движение на Меркурий. Работата ви спори. Нямате повод за притеснение. От сутринта не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако преценявате думите си.

7 февруари. Справяте се със задачите си отлично от сутринта в почивния ден, въпреки че никак не ви се работи, а професионалните ви успехи ще станат причина за клевети от страна на вашите колеги, но и за компромиси от ваша страна, защото сте ги предизвикали и не сте съобразили изискванията на ретроградния Меркурий. Приятната новина е, че благоприятните промени, започнали днес, ще ви следват през цялата седмица.


БЛИЗНАЦИ

5 февруари. Не бъдете прекалено разточителни при пазаруване за офиса или дома, за да не изпаднете във финансови затруднения при ретроградното движение на Меркурий. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас, но само при планирани задачи без импровизирани промени. Преумората ви вреди, а умереността ви помага да съберете сили за следващата седмица.

6 февруари. Денят е почивен и е наситен с изненади и емоции, но въпреки ретроградния Меркурий, ви обещава признание, успех и върхови постижения на работното място. Личните и професионални отношения са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете концентрирани в работата си, ако имате да отхвърляте неотложни задачи. Не са изключени разходи.

7 февруари. Във ваша полза е, стига да имате възможност, да се усамотите и да направите оценка на постигнатото, съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. От значение е да осъзнаете собствените си грешки и да ги отстраните. Ако сте достатъчно предпазливи и се вслушвате в съветите на вашите колеги, може да ви изненадат с предложение за допълнителна работа и последващи удовлетворяващи ви приходи.


РАК

5 февруари. Заемете се със служебните си задачи, но с рутинните, както повелява все още ретроградният Меркурий. Ако ги приключите бързо, имате възможност след края на работния ден да се разнообразите, като излезете с приятели и със семейството си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, ако не се отдадете на поредните мечти за развлечения.

6 февруари. Днес, в почивния си ден, сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност и да вбесявате по-малко знаещите и най-вече ленивите. Това са силните ви качества днес. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства, особено при ретроградното движение на Меркурий. При необходимост поискайте финансова помощ или кредит.

7 февруари. Справяте се със задълженията си с лекота в този почивен ден, въпреки че е от значение да приключите с битови проблеми. Не ги пренебрегвайте. На работното си място отхвърлете задачите си до обяд. След това се заемете с начинанията, ако не са импулсивни, защото Меркурий е ретрограден и не допуска необмислени действия. Очаквайте финансови постъпления, но и липса на успех в деловите разговори. Осъзнайте собствените си грешки.


ЛЪВ

5 февруари. Ако сте търговци, днес печелите добре, въпреки ретроградния Меркурий. При належащи ремонти не се натоварвайте с физическа работа, защото умората ще ви попречи да сте активни през следващите дни. Ако сте отзивчиви към мнението на колегите си и се съобразявате с него, успехът ви е гарантиран, въпреки че по-бавно отхвърляте задачите си.

6 февруари. Пред вас е поредният успешен почивен ден, в който имате шанс да сбъднете мечтата си за професионален успех и финансова стабилизация. Бъдете готови да се заемете с допълнителна работа, въпреки че може да е натоварваща или да имате ваши задачи. Изяснете отношенията си с деловите си партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични съгласно повелята на ретроградния Меркурий.

7 февруари. Не се подавайте на емоцията, за да не развалите отношенията си с вашите колеги при ретроградното движение на Меркурий. Денят е почивен, но позволява отлична изява на работното място, дори и ако се опитват да ви пречат и да ви разсейват. Бъдете предпазливи в обещанията, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове, въпреки че успехът е с вас.


ДЕВА

5 февруари. Днес сте амбицирани да работите и да заслужите допълнителни приходи, но сутринта се налага да се натоварите и с други задължения, които няма да приключите бързо заради ретроградния Меркурий и заради проблеми, свързани със семейството. Ще се справите, ако не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на работното място.

6 февруари. Поднесете на вашите колеги интересната идея, която имате, но се постарайте в почивния ден да не сте агресивни, ако не я приемат веднага. След като Меркурий е ретрограден, им дайте време. На околните не допада вашето умение да се справяте с привидно неразрешими проблеми, но въпреки това ще получите признание и похвала. Не се притеснявайте за финансите си. Имате начин да си осигурите приходи.

7 февруари. Във ваша полза е да планирате така този почивен ден, че да не се преуморявате. В противен случай рискувате да се провалите заради разсеяност и допуснати грешки при ретроградното движение на Меркурий. Професионалните ви задължения може и да изискват да се заемете с работата си незабавно, но може да ги прехвърлите на вашите колеги. Не пътувайте!


ВЕЗНИ

5 февруари. Не бързайте да се хвалите с получените делови предложения, защото не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място, ако не спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Посещение или обаждане на ваши приятели ще ви ядоса, защото отново отправят към вас искания за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не бива да проявявате лекомислие.

6 февруари. В този почивен ден ще победите вашите неприятели, които така са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се опитват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи, ретроградният Меркурий е на ваша страна. Не спорете с колегите си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, защото ще ги озлобите още повече.

7 февруари. Денят е изтъкан от напрежение, но ви дава възможност да прецените кои са истинските ви приятели и на кои ваши колеги можете да се доверите. Бъдете внимателни в действията си, спазете изискванията на ретроградния Меркурий и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи на околните по-силно впечатление.


СКОРПИОН

5 февруари. Прекалената доверчивост и желание да се подчините на странични съвети и да се задълбочите в служебните проблеми вместо вашите колеги не работи във ваша полза при ретроградното движение на Меркурий. По-добре ги оставете да се справят сами. Денят е подходящ за планиране на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата.

6 февруари. Сутринта в почивния ден с право сте в чудесно настроение. Изпълнени сте с желание да се докажете като професионалисти. Очаква ви ден, изпълнен с разбирателство и хармония и с възможност да се изявите на работното място, ако спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Ако се занимавате с търговия, ще жънете успехи. Разрешете финансови проблеми.

7 февруари. Очертават се важни срещи, които, въпреки че денят е почивен, е редно да проведете, и на които сте длъжни да говорите уверено. Очаквайте да ви се обадят делови партньори. Натоварени сте с много работа, въпреки ретроградния Меркурий, но имате възможност за добри приходи. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие.


СТРЕЛЕЦ

5 февруари. Тези от вас, които са заети с професионални срещи и не могат да ги отложат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобед. Ако сте тръгнали на път и сте зад волана с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато настроение да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги, защото Меркурий е ретрограден и може да се почувствате засегнати.

6 февруари. През целия почивен ден ви се иска да се скриете от света. Въпреки че късметът не е с вас според очакванията ви, успехът ще ви споходи задължително, ако сте отговорни към служебните си задачи. Прибързаността е забранена, а и Меркурий е ретрограден. Постарайте се да не давате заеми или пари за благотворителност.

7 февруари. Успехът е с вас, въпреки трудностите, с които се сблъсквате в почивния си ден. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове, и ги отстранете. Избягвайте разправия с колегите си, само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение, а ако сте тактични и умерени, имате подкрепата на ретроградния Меркурий.


КОЗИРОГ

5 февруари. Не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително. И без това имате достатъчно задължения. Бъдете отговорни. Пазете се да не обидите колегите си с необмислени думи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Обсъдете новите си идеи, за да заслужите признанието и подкрепата им.

6 февруари. От сутринта в почивния ден се заемете със задълженията си и не се разпилявайте в странични занимания и разговори, за да не се окажете наказани за несправяне с работата, особено при ретроградното движение на Меркурий. Ако се налага да уреждате кредитиране на собствен бизнес, проведете планираните делови срещи и разговори. Не планирайте среща с настойчиви хора, решили, че могат да бъдат ваши бъдещи партньори.

7 февруари. Отношенията ви с вашите колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако все още съществуват недоразумения, агресивно да доказвате правотата си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Няма как да сте сигурни, че ако се поддадете на нечии увещания да предприемете начинания, те ще са успешни заради странична подкрепа. Разчитайте на себе си в този почивен ден.


ВОДОЛЕЙ

5 февруари. Ако се налага, работете активно до обяд, а след това проведете планираните разговори, но с умереност заради ретроградното движене на Меркурий. Не забравяйте да благодарите на вашите колеги за получената подкрепа. Пътуване ще бъде успешно. Запознанствата може да ви донесат приятни емоции, но може и да ви разочароват.

6 февруари. Трудности в отношенията с ваши роднини, възникнали сутринта в почивния ден, са причина да закъснеете за работа и да търпите критика, но имате възможност да отхвърлите задачите си в срок, стига да не сте пропуснали важна делова среща. Предупредете вашите колеги, ако имате насрочени срещи. Нека деловите ви партньори ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша полза при ретроградното движение на Меркурий.

7 февруари. Натоварени сте с много работа. Въпреки това и в почивния ден ще се справите със задълженията си. Подкрепете ваш възрастен роднина и с негова помощ, въпреки ретроградния Меркурий, ще увеличите личните си доходи. Възникналите проблеми ще ви наложат да реагирате веднага. Не подценявайте добрата организация и дисциплина на вашето работно място.


РИБИ

5 февруари. Със спокойствие ще постигнете целта си на работното място. Изслушайте търпеливо всички мнения на вашите колеги и кажете своето, без да го налагате при ретроградното движение на Меркурий. Агресивни сте заради невъзможността да се примирите, че отношенията в семейството ви не са под ваш контрол. Научете кой е източникът на интригата.

6 февруари. Справяте се отлично с планираните за почивния ден служебни цели, въпреки ретроградния Меркурий, но съобразете неговите изисквания. Бъдете коректни към вашите колеги, помогнете им, ако видите, че се затрудняват със задачите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в състояние да допуснете грешки заради прибързаност. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние.

7 февруари. На работното си място не бъдете прекалено активни в почивния ден, но може да прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис през следващите дни, въпреки че Меркурий е ретрограден. Отделете време за себе си и вечерта си останете у дома. Имате право както на почивка, така и на посещения и гостуване на ваши приятели, което ще ви освободи от напрежението.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за разширяване на кръга от познати и приятели. Внимавайте кого допускате до себе си, за да не се окажете използвани, изоставени, страдащи. Не се предоверявайте.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви предупреждава, че ви очакват трудности, породени от непредвидими фактори или чужди грешки. Нужно ви е търпение. Начинанията са забранени. Преминаването на нова работа носи проблеми.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на пътувания и промени, които ще направят живота ви през времето до края на годината, а и през следващите девет години, изпълнен със съдържание. Бъдете активни всеки ден и ще жънете богата реколта от успехи. Инертността е ваш враг.

5 февруари

Петя Стоянова – съдия в Апелативен съд – В. Търново

6 февруари

Д-р Станимир Спасов – директор на Областна дирекция по безопасност на храните

7 февруари

Д-р Грета Данкова, лекар в отделението по нефрология

Диляна Арсова – общински съветник, П. Тръмбеш

Ивелина Тодорова – общински съветник, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.