165 четения

Преслав Боруков обяви, че остава в „Етър ВТ“ до лятото

Преслав Боруков остава в „Етър ВТ” и ще направи всичко възможно, за да помогне на отбора да изпълни целите си през пролетния полусезон. Това съобщи самият футболист по- рано днес. През зимната поуза футболистът бе спряган за поредица от клубове у нас и в чужбина, като най- близо бе до чешкия „Слован“ /Либерец/, в който трансферът му пропадна в последния момент.
„Заедно с агента и адвоката ми бяхме в Чехия. Преговаряхме за условията със „Слован”, но в крайна сметка агентът ми не успя да се разбере с ръководството на клуба и така трансферът отпадна. Относно интереса от български отбори трябва да коментира моят агент, понеже аз се концентрирам само върху работата си на терена. Имам договор до 30 юни тази година с „Етър”, от няколко седмици тренирам стопроцентово с отбора и си изпълнявам задълженията, което означава, че до лятото оставам в клуба. Надявам се да вкарам още голове и най-важното – да помогна на отбора да взима точки във всеки мач. Да вървим заедно напред като колектив, защото в „Етър” ние сме един голям колектив. Очаквам и силно се надявам в следващите мачове да се подобряваме и да трупаме точки, защото това е най-важното“, коментира Преслав Боруков.
Относно шансовете за оставане в елита, нападателя заяви, че е прекалено рано да се говори сега, тъй като има 16 мача до края на сезона.
„ Във футбола всичко е възможно, надявам се да показваме добри игри и да радваме феновете на „Етър”. Дано се върнат по трибуните колкото може по-скоро, защото във Велико Търново подкрепата им наистина се усеща, особено в домакинските мачове“, завърши Преслав Боруков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *