АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 8 ФЕВРУАРИ

Луната е в Козирог.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Татуирането и масажът на краката и стъпалата са забранени, също и ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. Позволени са епилацията и масажът на лицето.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Лични проблеми

 

Усещате неразположение от сутринта, но то е обяснимо и очаквано, защото имате лични проблеми, които сте си създали сами. Въпреки това ви очакват професионални успехи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в онова, което правите, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Не рискувайте.


ТЕЛЕЦ

Обмислете

 

Обмислете още веднъж начинанията, преди да направите крачката към тяхната реализация, въпреки че сте се разбързали и искате да надскочите времето. Не се доверявайте на съвети, които не са ви необходими. Отношенията с вашите колеги са добри, ако не отхвърляте мнението им, в противоречие с ретроградния Меркурий.


БЛИЗНАЦИ

Не се инатете

 

Очаквайте новина за приходи, които не е редно да влагате веднага в нов проект, особено ако не е ваш. Следобед сте във форма, въпреки недостига на сън заради напрежението през изминалите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите изисквания на работното място съгласно повелята и на ретроградния Меркурий.


РАК

Начини за приходи

 

Не забравяйте да намерите време и да проверите финансовото си състояние, особено ако сте нарушили сериозно вашата финансова стабилност заради непредвидени разходи. Меркурий е ретрограден, но не пречи да обмислите начините, чрез които да си осигурите допълнителни приходи.


ЛЪВ

Не пътувайте

 

Не бъдете прекалено доверчиви към хората и не споделяйте плановете си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на късмета си, ако искате да успявате. Обмислете всички делови предложения детайлно, за да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате заради ретроградния Меркурий.


ДЕВА

Не бързайте

 

Огледайте се назад и дайте оценка на постиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си планове, но ви съветвам да не бързате и да не се занимавате с тях днес, тъй като Меркурий налага забрани заради ретроградното си движение. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си и да не допускате странична намеса.


ВЕЗНИ

Материални успехи

 

Денят ви позволява да претворите в реалност някои важни решения, които сте взели в края на миналия месец. Ще изясните отношенията си с колегите. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени, защото рискувате да напуснат в периода на ретрограден Меркурий и да ви създадат трудности. Очаквайте материални успехи или новина за повишение.


СКОРПИОН

Справете се сами

 

Заредете се с оптимизъм от сутринта, няма причина да сте потиснати. Обмислете новите перспективи за вашата кариера и професионално развитие. Променете някои от негативните си черти, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. По-добре се справете сами, вместо да разчитате на помощ, за да не ви навредят.


СТРЕЛЕЦ

Самочувствие

 

Ще изживеете приятни мигове, отдадени на любимите си занимания, но не се захващайте с хобито си, ако имате спешни задачи, защото Меркурий е ретрограден. Предстои ви ден на професионални и финансови успехи, които ще ви изненадат приятно, ако сте дейни и не чакате друг да свърши вашата работа. Самочувствието ви е отлично.


КОЗИРОГ

Не обещавайте

 

Имате възможност да превърнете в реалност решенията си и да оправите отношенията си с вашите близки и колеги. Не бъдете прибързани, ако разговаряте с делови партньори, преди да отидете на работното си място. Не обещавайте продължения на разговора, защото Меркурий е ретрограден и решенията ви може да не са правилни.


ВОДОЛЕЙ

Уверени в себе си

 

Вероятно в главите ви се въртят много идеи, свързани с кариерата и професионалното ви развитие. Ще промените и начина си на живот точно днес, при това неочаквано и за вас самите. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви състояние е отлично и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си.


РИБИ

Приятен ден

 

Ще започнете деня си по един изключително приятен начин, заети със задачите си, с любимите си служебни занимания, в компанията на приятни колеги. Изпълнени сте с оптимизъм, но бъдете предпазливи заради ретроградното движение на Меркурий. Работете отговорно, за да заслужите признание и да си осигурите повишение.

 

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 ФЕВРУАРИ!

Любен Велчев – общ. съветник, В. Търново

Петър Петров – общ. съветник, Павликени

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото в изминалата година. Начинанията са нежелателни. Годината е идеална за създаване на семейство и хармонизиране на отношенията.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.