Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 09.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 9 ФЕВРУАРИ

Луната е в Козирог.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Денят е подходящ да започнете едноседмична диета. Заменете животинските мазнини с растителни. Забранено е ваденето и лечението на зъби. Масажът на краката и стъпалата е забранен.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Лични проблеми

Внесете хармония в отношенията с подчинените си, с деловите партньори и с началниците си. Успехът е с вас, ако се заредите с оптимистично настроение. Ще сте оценени на работното място и отново ще се справите отлично със задълженията си, въпреки ретроградния Меркурий. Личните ви отношения са проблемни и ви депресират.


ТЕЛЕЦ

Наблегнете на работата

Внимателно преценете дали не трябва да създадете нови делови познанства, но без да прекратявате старите, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Наблегнете на работата си и на деловите срещи, които ще ви донесат полза през месеца. Не се надявайте, че ще изгладите бързо недоразуменията в семейството.


БЛИЗНАЦИ

Приходи

В личния ви живот цари хаос и затова сте изпаднали в депресия, от която сякаш сами отказвате да се измъкнете. При подписване на договори успехът е с вас. Очаквайте приходи и от самостоятелна дейност. Не са изключени затруднения в общуването с деловите партньори, особено ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий.


РАК

Напрежение

Очертава се напрегнат ден, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Направете всичко възможно да уговорите деловите срещи и за следващата седмица, въпреки че няма да е лесно да убедите партньори от други градове да дойдат при вас. Ако прецените, ги отложете, защото Меркурий е ретрограден и може да ви поднесе неочакваности.


ЛЪВ

Бъдете предпазливи

Начинанията са успешни, а новината за предстоящи финансови постъпления ще ви зарадва. Във ваша полза е да сте предпазливи и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината да ви липсва самочувствие. Ретроградният Меркурий го позволява.


ДЕВА

Обмислете

Преценете дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да не сгрешите в избора си. Ще осъзнаете, че искате да се насочите към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовна сфера, но дали ще имате сили да оцените и усвоите новите знания, си отговорете сами.


ВЕЗНИ

Справяте се

Работата ви изисква пълна концентрация, а и Меркурий, заради своята ретроградност, го налага. Не позволявайте да ви занимават с неща, които ви губят времето. Ще ви ядоса разговор с ваши познати, които искат отново заем. Трудностите преодолявате с лекота. Деловите срещи са успешни.


СКОРПИОН

Задължения

В програмата ви за деня са включени и делови задължения. Договорете участие в нови проекти и се подгответе за назначаване на нови служители, но ако се наложи да обсъждате служебни проблеми, отложете тези разговори за следобед или за след края на ретроградното движение на Меркурий.


СТРЕЛЕЦ

Имате подкрепа

Вашите служебни планове и нови идеи ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задачи – продължени, и ще ви донесат отлични резултати. Не взимайте прибързани решения за инвестиция на получените пари, защото Меркурий е ретрограден. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина.


КОЗИРОГ

Успешен ден

Очаквайте успешен ден, защото ви обещава финансови постъпления и добра оценка на работното място. Не се притеснявайте от завистта на колегите си, защото ретроградният Меркурий не позволява да ви вредят. Ако сте си внушили, че вашите проблеми са породени от комплексни фактори, най-добре е да изясните какви са и да престанете да се притеснявате, за да не блокирате сами пътя си.


ВОДОЛЕЙ

Нови перспективи

Ще се наложи да се заемете и с обществените задължения, които сте поели, дори и ако никак не ви се работи. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Предпазвайте се да не изпаднете в неудобна ситуация, ако се занимавате с политика, защото по време на ретроградния Меркурий може сериозно да си навредите.


РИБИ

Бъдете внимателни

Внимавайте как и пред кого говорите. Думите ви може да бъдат разбрани повратно, особено при ретроградния Меркурий, и през следващата седмица да бъдат неправилно предадени на вашите началници. Не се надявайте, че днес късметът ви ще проработи, ако се отдадете на развлечения и забравите служебните си задължения.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си, а също и да се обогатите с нови знания. Направете го без колебание, за да не ги повтаряте.

9 февруариИнж. Пламен Чернев – кмет на Сухиндол

Румяна Брайнова-Бузева – архитект

Христо Кавалски – председател на Общински съвет Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *