Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 11.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 11 ФЕВРУАРИ

 

Луната е във Водолей.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, стъпалата и ваденето на зъби. Позволени са маникюрът, педикюрът и лечението на зъби.

Забранени са операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Увеличете приходите

 

Увеличете приходите си и не се колебайте да проведете разговорите, които ви носят полза. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. Не канете колегите си на ресторант, за да им поднесете идеите си, защото може да кажете повече от допустимото заради ретроградното движение на Меркурий.


ТЕЛЕЦ

Не се инатете

 

Не проявявайте ината си и отхвърлете служебните си задачи. Меркурий е ретрограден. Престанете да си внушавате неуспехи само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ. Оценката, която ще получите, е от значение за стабилизиране на материалното ви състояние.


БЛИЗНАЦИ

Не обещавайте

 

Имате възможност да спечелите от търговски сделки и решение за инвестиции в краткосрочни проекти. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на търговската си дейност, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете, особено при ретроградното движение на Меркурий.


РАК

Нови възможности

 

Пред вас е идеален ден да обмислите и осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. Ще разрешите отдавнашен проблем и ще направите крачка към себеизява, която ви обещава скок към нов професионален връх.


ЛЪВ

Не спорете

 

Бъдете внимателни при пътуване, ако сте зад волана, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не допускайте да ви обземе лошо настроение, ако се налага до края на работния ден да се справите с допълнителни служебни задачи. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого.


ДЕВА

Имате успех

 

Настроението ви е променливо и заради ваши притеснения, и заради ретроградното движение на Меркурий. Неочакван приоритет може да наруши вашата предварително подготвена програма за деня. На работното си място не отлагайте разговорите, защото сте в състояние да впечатлите околните, въпреки собствената ви неувереност.


ВЕЗНИ

Анализирайте

 

Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници. Необходимо ви е усамотяване и анализ на постигнатото в професионален план, за да сте наясно какво е редно да промените. Меркурий е ретрограден и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги.


СКОРПИОН

Имате одобрение

 

С лекота организирате хората около себе си. Работата заедно с вашите колеги и подчинени ще ви донесе добри приходи и всеобщо одобрение. Ще се наложи да се заемете спешно с ремонт в дома си. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате, само бъдете предпазливи, защото Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете твърди

 

Проявете твърдост в поведението си, без значение с какво се занимавате, особено ако сте на ръководна позиция, и не допускайте да ви ласкаят и използват, защото Меркурий е ретрограден. Ще спечелите пари. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си.


КОЗИРОГ

Обмислете

 

Обмислете в детайли новите предложения за работа, ако са ви поднесени днес, дори и да са свързани с промяна на работното място. Не бързайте да давате съгласие. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. При проблеми и разправии причината е във вашата негативна нагласа към всички, особено ако сте ядосани, че Меркурий е ретрограден.


ВОДОЛЕЙ

Успешни ремонти

 

Не вземайте необмислени решения, които са във ваша вреда. Неприятели се опитват да ви навредят, но няма да постигнат целите си. Денят е добър за ремонтни работи в затворени помещения, за обновяване на офиса или дома. Ще успеете да организирате с неподозирана лекота работата с вашите колеги, въпреки ретроградния Меркурий.


РИБИ

Имате подкрепа

 

За да се справите със задачите си, подхождайте отговорно към тях и не се разсейвайте, защото Меркурий е все още ретрограден. Ако посещавате шофьорски курс, отложете урока си, защото сте разсеяни, а и рискувате да си създадете проблеми. Идеите ви, свързани с вашата работа, ще бъдат приети и подкрепени.

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 ФЕВРУАРИ!

Адриана Караиванова – началник-отдел ГРАО

Ивайло Иванов Вафлата – бизнесмен

Явор Божанков, депутат БСП

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Сложете точка на всичко изостанало в изминалите девет години. Приключете с отношенията, които ви тежат, или блокират пътя ви. Начинанията са нежелателни.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *