АСТРОХОРОСКОП ЗА 15.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 15 ФЕВРУАРИ

Луната е в Овен.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранено е ваденето и лечението на зъби. Забранени са боядисването и студеното къдрене, терапиите за лице, защото кожата е свръхчувствителна и податлива на алергии. Денят е подходящ за коламаска, маникюр, педикюр.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не злоупотребявайте

 

Бъдете коректни и в същото време крайни, ако се налага да се защитите пред вашите колеги. Проявете решителност и заради ретроградното движение на Меркурий не злоупотребявайте с добрите намерения на началниците си, които ви толерират. Предпазвайте се от конфликти, породени от вашата импулсивност.


ТЕЛЕЦ

Не се карайте

 

Не се притеснявайте от трудностите на работното място, защото те са важна опитност за вас в този ден. Те съпътстват промените, които сами пожелахте да предприемете. Следобед ще сте забравили за тях. Не се карайте с колегите си, а им обяснете къде според вас са пропуските им. Те може да имат различно мнение.


БЛИЗНАЦИ

Извинете се

 

Дали ще жънете успех, или сами ще се провалите, зависи от настроението ви и от умението да не обръщате внимание на опитите да омаловажават знанията ви. Причината за деловите ви проблеми е във вашата прибързаност и необмислените изказвания в нечия вреда. Намерете начин да се извините на колегите си.


РАК

Търпение

 

Преценете дали имате възможност през този месец да пътувате и днес организирайте така времето за следващите дни, че да заминете без притеснение, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. Проявете търпение на работното си място и ще се справите с неочакваните нови задачи. Разчитайте на интуицията си.


ЛЪВ

Имате успех

 

Сутринта професионалният успех ще ви споходи. Бъдете уверени в силите си. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Всичко ще се подреди неочаквано добре, въпреки че сте притеснени заради липса на хармония в семейните отношения, породени от намесата на ваши роднини.


ДЕВА

Имате помощ

 

Длъжни сте да се вгледате в себе си и да прецените дали не допускате грешка и дали вървите в правилната посока. Бъдете отговорни към вашите служебни задължения. Днес успехите ви се дължат и на помощта, оказана ви навреме от колегите. Не се поддавайте на влияние отстрани поради ретроградното движение на Меркурий.


ВЕЗНИ

Бъдете уверени

 

Успехът е с вас на работното място, ако сте самоуверени и не допускате странични хора да ви разпореждат как да се справите със служебните си задължения. Ще се справите както винаги добре, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Меркурий е ретрограден и не допуска прояви на самовлюбеност.


СКОРПИОН

Не си губете времето

 

Успехът няма да ви изостави, ако не допускате ваши приятели да ви занимават с проблемите си и да ви губят времето. На работното място не оставайте до късните часове. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои да се заемете с нова задача и заемате отговорен пост.


СТРЕЛЕЦ

Приемете помощ

 

Начинанията може да не са така успешни, както очаквате. Този факт ви изнервя, но се примирете, защото Меркурий е ретрограден. Не проявявайте гордост и потърсете помощ, ако срещате трудности на работното място. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Направете оглед на жилището, което имате намерение да купите.


КОЗИРОГ

Успешен ден

 

След като сте разрешили проблемите си в личния живот, успявате и в работата си. Днес ще докажете на вашите конкуренти какви са вашите недостижими професионални умения. Деловите срещи и разговори на работното място са успешни. Меркурий е в ретроградното си движение. Не допускайте да ви развалят настроението.


ВОДОЛЕЙ

Не критикувайте

 

Бъдете отговорни към служебните си задължения и спазвайте повелята на ретроградния Меркурий. Само така ще успеете да покриете притесняващите ви неотложни разходи. Не давайте пари назаем. Не се ядосвайте и не критикувайте. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения.


РИБИ

Не се намесвайте

 

Успехът ви е гарантиран, ако сте отговорни и упорити. За ваша приятна изненада ще реализирате идеи, които до момента не получаваха подкрепа. Не надавайте ухо на интригите на работното място заради ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от намеса в разправия между ваши колеги.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви предупреждава, че ви очакват трудности, породени от непредвидими фактори или чужди грешки. Нужно ви е търпение. Начинанията са забранени. Преминаването на нова работа носи проблеми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *