АСТРОХОРОСКОП ЗА 16.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 16 ФЕВРУАРИ

Луната е в Овен.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Денят е идеален за ароматерапия, инхалация, посещение на сауна, подходящ е за зачеване. Забранени са боядисването на косите, епилацията, лифтингът, филърите и ботоксът.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Завършете задачи

 

На работното място е във ваша полза да не сте разсеяни и безотговорни към задълженията си, да се задълбочите и да приключите с важна задача, която вече не позволява отлагане. Деловите срещи, планирани за днес, са успешни, ако не критикувате и изслушвате. С каквито и трудности да се сблъскате, ги приемете като възможност да блеснете.


ТЕЛЕЦ

Справяте се

 

Справяте добре със задачите си, но се постарайте да ги приключите до обяд. Следобед ще се наложи да се срещате с колеги, които искат да им помогнете, но преценете дали е във вашите възможности. Потиска ви нежеланието да се подчините на нови разпоредби на работното място, с част от които не сте съгласни.


БЛИЗНАЦИ

Разчитайте на разума

 

Днес успех ще жънат занимаващите се със строителство и продажба на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Предпазвайте се от разговори за инвестиции, въпреки че нямате забрана да ги провеждате, и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден.


РАК

Имате успех

 

Имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си и да си гарантирате бъдещи професионални успехи. На работното място се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми. Меркурий има различни планове за вас.


ЛЪВ

Преценявайте

 

Преценете дали имате свободни средства за инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Бизнесмените да не се изкушават от предложения за разширяване или обединяване на бизнеса. Начинанията ви носят успех, но за ваша изненада – и рискованите сделки.


ДЕВА

Внимавайте

 

Успехът ви зависи от неотложни промени, но само ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Изнервени сте от невъзможността да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Вашето безотговорно отношение към поставените задачи ще ви създаде неприятности. Бъдете внимателни.


ВЕЗНИ

Успех в работата

 

На работното място ще жънете успех и ще заслужите повишение на заплатата или на нова служебна позиция. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите при ретроградното движение на Меркурий. Бъдете в хармония със себе си и с моралните си принципи.


СКОРПИОН

Ще успеете

 

Не пропускайте възможностите за отлична изява на вашия интелект и дарби. Длъжни сте да се заемете отговорно и без оплакване със задълженията си, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Трудностите ще се превърнат в поредната причина за още по-голямата ви активност и желание да се докажете и ще успеете.


СТРЕЛЕЦ

Без начинания

 

Не спорете с вашите колеги без причина, или само защото сте ядосани и търсите на кого да излеете яда си. Начинанията са неуспешни при ретроградното движение на Меркурий. Откажете се от тях и се отдайте на служебните си задължения, които ще ви донесат успех, ако ги приключите в срок.


КОЗИРОГ

Слушайте интуицията

 

Вашите професионални планове може да се променят в негативна посока, ако се доверите на късмета си, или поверите работа си на колеги, които при ретроградния Меркурий може нарочно да ви провалят, а след това виновните ще сте вие. Вслушвайте се в интуицията си. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите партньори.


ВОДОЛЕЙ

Не пътувайте

 

Бъдете сговорчиви с вашите колеги, делови партньори и подчинени. В противен случай тяхното противопоставяне ще е причина вместо успех да изживеете застой, ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Не е желателно да пътувате. Бъдете гъвкави и практични.


РИБИ

Признание

 

Въпреки напрежението в отношенията, денят ви обещава успех и заслужена висока оценка. Признанието обаче буди завистта на околните. Преценете дали да помогнете на колегите си или е по-добре да не им подавате ръка, която няма да бъде оценена, защото Меркурий е ретрограден. Отложете планирано пътуване.

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 ФЕВРУАРИ!

Мария Качакова – журналист

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на пътувания и промени, които ще направят живота ви през времето до края на годината, а и през следващите девет години, изпълнен със съдържание. Бъдете активни всеки ден и ще жънете богата реколта от успехи. Инертността е ваш враг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *