456 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 17.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 17 ФЕВРУАРИ

Луната преминава от Овен в Телец.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Включете в храната си леки ястия от зеленчуци и плодове. Забранени са полагането на постоянен грим и фотоподмладяването. Електроепилацията и почистването на вежди са позволени.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Справяте се

От сутринта на работното си място се справяте добре със задълженията си. Около обяд ще осъществите делови запознанства, които ще станат основа за бъдещите ви успехи. Отложете планирано пътуване заради невъзможност да изоставите задачите на работното място.


ТЕЛЕЦ

Промени

Напрежението не се отразява добре върху служебните ви отношения, Меркурий е ретрограден, но не сте склонни да се разделяте с хора, с които сте работили много години заедно. Предприемете промените, които позволяват да промените начина на работа, и направете списък на служителите си, които се налага да уволните, колкото и да ви е неприятно.


БЛИЗНАЦИ

Приемете помощ

Очаква ви успех и шанс да стабилизирате завоюваната служебна позиция и да завишите доверието на околните. Справяте се бързо с всичките си служебни задължения, въпреки че Меркурий е ретрограден. Не отказвайте помощ от колегите, ако работата ви натоварва. Нямате повод за притеснения, защото и на тях се случва да са безпомощни.


РАК

Признание

Подвластни сте на странично негативно влияние, от което е редно бързо да се освободите. Не се вслушвайте в мнение, което се разминава с вашите професионални разбирания. Въздържайте се от претоварване с работа по време на ретроградното движение на Меркурий. Ще ви зарадва професионален успех и признание.


ЛЪВ

Не налагайте своето

Не са благоприятни професионалните промени, нито налагането на вашите правила, дори и ако имате ваш бизнес. Изчакайте подходящ ден, за да ги обсъдите още веднъж с вашите колеги. Разчитайте на умението си да взимате бързо важни делови решения и ще се справите, дори и ако на пътя ви внезапно се появят трудности.


ДЕВА

Вслушвайте се

Вслушвайте се в съветите на вашите колеги, но не ги приемайте на всяка цена, за да не ви навредят в бъдеще и заради ретроградното движение на Меркурий. Обмислете новите предложения, за да се възползвате от печелившите. Имате знания, за да намерите правилното решение на възникнал проблем.


ВЕЗНИ

Нови контакти

Не си позволявайте да правите непоискано добро, защото ще бликне завист заради ретроградния Меркурий и заради факта, че сте помогнали с желание на някого, без да очаквате нещо в замяна. Приемете предложения за пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте възможност да създадете нови задгранични контакти.


СКОРПИОН

Не пътувайте

Запознанствата, свързани с делови отношения, са разочароващи. Заемете се с рутинните си задължения и не заставайте срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не показвайте пред вашите колеги задоволството си от свършената работа. По-добре откажете делово пътуване, дори и да е планирано.


СТРЕЛЕЦ

Успехи

С вашите огромни знания и професионални умения ще превърнете мечтите си в реалност и ще жънете професионални успехи. Впечатляващи са печалбите от строителна и творческа дейност. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами заради ретроградното движение на Меркурий.


КОЗИРОГ

Запазете спокойствие

По-добре е да се отдадете на рутинните си задължения, вместо да поемате нови задачи, за да сте в съзвучие с повелята на ретроградния Меркурий. Ако се налага да провеждате разговор с ваш колега заради неговото безпричинно противопоставяне на вашите идеи, запазете спокойствие и си наложете умереност в думите и действията.


ВОДОЛЕЙ

Подгответе договори

Прочетете задълбочено и отговорно подготвените за подпис договори, свързани с разширяване на вашия бизнес, но без подписването им заради ретроградния Меркурий. Не се опитвайте да омаловажавате подадената ръка от вашите колеги, които имат принос за вашите успехи, и е редно да им благодарите.


РИБИ

Бъдете внимателни

Бъдете отговорни към задълженията си и не позволявайте да ви създават проблеми, свързани с бъдещи финансови загуби заради неспазване изискванията на ретроградния Меркурий. Изпълнени с оптимизъм градите новите си планове. Внимавайте да не се окажат нереални и неизпълними и да ви загубят времето.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото в изминалата година. Начинанията са нежелателни. Годината е идеална за създаване на семейство и хармонизиране на отношенията.

17 февруари Ивелин Розинов – кмет на Върбовка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *