Инж. Димитров, Топлофикация Велико Търново: „Електронните фактури предоставят много предимства на клиентите“

„Електронните фактури предоставят много предимства в сравнение с хартиените. Всъщност ползването на електронната фактура е една много сериозна грижа за околната среда, защото допринася за ограничаване на изсичането на дървета за производството на хартия.“ Това заяви инж. Александър Димитров, изпълнителен директор на „Топлофикация“ Велико Търново.

 

От този месец от Топлофикация в старопрестолния град предлагат електронна фактура на своите клиенти, като препоръчват на всички да изберат именно нея, за да покажат техния принос към подобряване на екологичната среда.

 

От дружеството уточняват, че за момента услугата се предлага само за битовите абонати, като за да се заяви е необходимо само да се попълни „Заявление-декларация“. Попълненият документ може да бъде изпратен до „Топлофикация“ Велико Търново по най-удобния за всеки клиент метод – лично в клиентския център на ул. „Никола Габровски“ 71А, на имейл адреса на „Топлофикация“ Велико Търново, по пощата или чрез куриер.

 

„Искам да уверя всички клиенти, че електронната фактура отговаря на изискванията на законодателство и съдържа всички реквизити, които притежава и хартиената. Положителното е, че тя няма как да бъде загубена или забавена, защото е достъпна за абоната веднага след нейното издаване в системата. Още едно предимство е, че абонатът получава достъп до фактурите си по всяко време от компютър или мобилно устройство.“ ,разясни инж. Димитров за предимствата на избора на електронна фактура.

 

Директорът допълни, че електронната фактура не може да бъде взета от друг клиент, както и изтрита или изгубена.

 

„При електронната фактура конфиденциалността на Вашите лични данни е напълно запазена“ заяви инж. Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *