АСТРОХОРОСКОП ЗА 23.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 23 ФЕВРУАРИ

Луната е в Рак.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са пилингът, масажът на бедрата, процедурите за отстраняване на мастит след раждане. Позволени са ваденето и лечението на зъби, терапията против бръчки с лифтинг ефект.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Без конфликти

От умението ви да сте практични зависи по-нататъшното постигане на вашите цели. Рискувате да съсипете отношенията си с колегите. Избегнете конфликтите. Справяте се добре със задълженията си. Трудностите още от сутринта ще ви принудят да сте още по-отговорни и сериозни по отношение на вашите задължения.


ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи, стига да сте наясно с кого и какво ще договаряте. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви.


БЛИЗНАЦИ

Не инвестирайте

На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Може да се наложи да защитите интересите си пред колегите и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си.


РАК

Активни сте

Днес активността ви е впечатляваща. През целия ден ще имате делови срещи. Липсата на подкрепа от страна на вашите колеги не бива да ви притеснява, защото и без нея ще се справите отлично със задълженията си. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете.


ЛЪВ

Не бъдете агресивни

Не бива да сте настроени негативно към всички и да критикувате агресивно и нападателно вашите подчинени, ако не са завършили поставените задачи. Дългоочаквана вест, която ще научите при непланирано провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел.


ДЕВА

Бъдете тактични

Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. Бъдете тактични и умерени в действията си.


ВЕЗНИ

Без емоции

Ако сте на работното си място, не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Скандалът с вашите близки е породен от факта, че сте пропуснали да изпълните дадено обещание и преди да тръгнете за работа са ви упрекнали. Ядът ви не бива да вреди на служебните ви задължения и на планираните срещи.


СКОРПИОН

Не се налагайте

Предложения за допълнителна работа са причината да сте разсеяни и несговорчиви, защото не знаете как да постъпите. Приемете я без да губите време и резултатите ще ви зарадват преди края на работния ден. Не налагайте мнението си. Няма смисъл да се карате с колегите си заради ваши грешки.


СТРЕЛЕЦ

Предложения

Днес ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта и бизнеса си. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките.


КОЗИРОГ

Нови задачи

Поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото успешно завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си.


ВОДОЛЕЙ

Без начинания

По-добре се откажете от начинанията, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си. Няма как да завършите работата си до обяд. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте.


РИБИ

Запазете настроението

Стига да поискате, ще постигнете много. Въоръжете се с търпение при трудности по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си, като не допускате странична намеса. Ще имате затруднения в общуването. Отидете на работа в добро настроение, което е задължително условие, за да сте на ниво.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да разширите кръга от познати и приятели, но внимавайте, защото между тях има хора, които искат да се домогнат до вашето доверие, за да ви използват и в личен, и в професионален план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.