Класация на зодиите: Кои обичат най-силно и кои си тръгват най-лесно

Когато става въпрос за връзки и любов, всяка зодия има своята собствена енергия, навици и тенденции в поведението.

Кои обичат най-силно, кои се привързват най-дълбоко и кои си тръгват без много мислене при първото скарване? Винаги е добре да имате едно наум, когато се срещате с някого, какъв характер се крие зад усмивката му и колко сериозно приема любовта и обвързването.

Разберете в класацията кои зодии обичат най-силно и кои си тръгват най-лесно!

1. Риби

Една от най-емоционалните зодии са Рибите, които са склонни да се влюбват лесно и дълбоко. Те са открити и склонни да отварят сърцето си без резерва към човека, когото харесват, и не изпитват никакво колебание да се отдадат напълно, независимо от риска.

2. Скорпион

Може да им отнеме известно време, за да намерят някой, в когото са готови да се влюбят, заради резервираната си природа. Въпреки това щом наистина хлътнат по някого, те биха преминали и през ада, но никога няма да се откажат от този човек. Обичат страстно и безстрашно и вярват, че човекът до тях заслужава цялата любов, която могат да му дадат.

3. Рак

Ракът процъфтявава, когато е влюбен и затова не е изненада, че когато е в отношения с някого, ще се отклони от пътя си, за да инвестира време и да излее цялата си любов в него. Винаги се надява, че всяка от връзките му е „единствената“, която ще продължи вечно, и влага всичките си усилия да превърне това в реалност.

4. Везни

Искат да са сигурни, че всички около тях са щастливи, като това се отнася и за човека, в когото се влюбват. Известни са с това, че скачат смело и без много мислене във връзки и затова не изненадват никого, когато правят всичко възможно, за да покажат любовта към партньора си.

5. Телец

Те са невероятно лоялни и надеждни. Хората, с които излизат, нямат място за съмнение какво Телците искат от тях или как се чувстват спрямо тях. Обичат силно по начин, който партньорът им чувства и осъзнава напълно. Те се посвещават от все сърце на връзката си и понеже са склонни да ненавиждат промените, е малко вероятно да напуснат връзката, освен ако нямат абсолютно никаква друга опция.

6. Козирог

Що се отнася до любовта, Козирозите са всеотдайни, лоялни и напълно предани. Техният партньор може дори да се изненада колко силно ги обичат. Те не мислят да изоставят половинката си, след като се влюбят, защото са склонни да се привързват силно, въпреки че понякога поставят работата и целите си пред отношенията. Въпреки че това не винаги е лошо, става ясно, че желанието им да бъдат успешни е по-важно от това да се установят с някой, когото обичат.

7. Дева

Девите са способни да обичат някого дълбоко, но той ще трябва да отдели време, за да събори стените им, тухла по тухла. В крайна сметка може да се окажат отворени към човека и да се влюбят в него по начин, който да ги изненада и да ги накара да се замислят дали идеята да се разкриват толкова много е добра. Ако човекът не отговаря на очакванията и ако Девата позволи на непреодолимите си мисли да поемат волана, може да се окаже, че връзката бързо е стигнала до момента, в който Девата няма да мисли дълго дали да си тръгне.

8. Водолей

Не са влюбени, освен ако не се почувстват дълбоко свързани с човека на няколко нива, което означава, че често се отказват от сериозно обвързване, защото просто не са почувствали тази връзка. След като намерят човека и след като той пробие странната природа на Водолея, нещата могат и да потръгнат, но също така Водолеят няма да се поколебае да си тръгне, ако почувства, че партньорът му посяга върху неговата свобода или се опита да го ограничи по някакъв начин.

9. Лъв

Лъвовете искат всички да ги обичат и макар че хората могат да ги обявят за егоисти, те всъщност имат огромно сърце, пълно с много любов, с която искат да залеят половинката си. Проблемът изглежда е в тенденцията да се чудят дали да се установят, защото нищо не ги тревожи повече от мисълта, че могат да имат най-доброто, а са избрали нещо по-малко. Въпреки че ще обичат някого силно, Лъвовете също нямат проблем да ви напуснат, ако се убедят, че имат и друга опция, по-добра от вас.

10. Близнаци

Въпреки че е вярно, че изпитват силни чувства, те знаят, че се привързват трудно. Могат да хлътнат по някого страстно и интензивно, но тогава въпросът е дали на следващия ден ще се чувстват отново така. Може да се чудят дали има други пътища, които трябва да поемат, и с постоянното си чудене за това как се чувстват и какво мислят, не е голяма изненада, че нямат проблеми да се отдалечат от връзката във всеки момент.

11. Овен

Овните са страстни, вълнуващи и приключенски настроени, затова се очаква и че могат да обичат лудо и отдадено. И това е точно така – те обичат да имат с кого да споделят приключенията си, но твърде скоро им омръзва да бъдат с един и същи човек ден след ден. Прекалено забавно е да се срещат с нови хора и да опитват нови неща, за да се придържат само към един човек.

12. Стрелец

Не е, че не обичат интензивно. Обаче Стрелците знаят, че има цял свят, който трябва да видят, и искат свободата си, за да го изследват. Макар да имат човек до себе си да е невероятно усещане, Стрелците няма да позволят чувствата им да ги задържат на едно място, ако усещат, че връзката им ги задържа. В момента, в който започнат да се чувстват задушени, няма да се поколебаят да се освободят и да не погледнат назад.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *