399 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 24.02.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 24 ФЕВРУАРИ

Луната преминава от Рак в Лъв.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са солариумът, сауната и пилингът. Маникюрът и педикюрът, направени днес, ще издържат дълго. Позволени са терапиите за лице и епилацията.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Търговски успех

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Запазете по-голямата част от спечелените пари, защото може да ви предложат неочаквано добри възможности за инвестиция.


ТЕЛЕЦ

Не споделяйте

Денят ви поднася интересни срещи и положителни емоции, ако не сте прекалено доверчиви и готови да споделяте плановете си. Имате възможност да приключите бързо задачите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте присъствието си на работното място, само защото искате да си почивате.


БЛИЗНАЦИ

Имате подкрепа

На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Вашите идеи ще получат подкрепа. Денят е благоприятен за активни действия от ваша страна и за вземане на важни професионални решения. Успехът е с вас.


РАК

Бъдете инициативни

Не поставяйте ново начало, а ако сте на работа, завършете започнатите задачи. Не пътувайте, за да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени.


ЛЪВ

Недоразумения

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от семейството, ще продължат и на работното място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в разговорите между вашите колеги и се задълбочете в задачите си. Успехът няма да ви изостави. Не бягайте от отговорност. Ако сте дали обещания, изпълнете ги, за да не си навредите.


ДЕВА

Приходи

Допълнителни приходи ще ви възвърнат спокойствието. Завършете всичките си делови задачи. Не губете времето си в безполезни разговори. Следобед разрешавате важни делови проблеми, които вашите колеги отказваха да споделят, за да не се изложат, но всъщност с премълчаването си са задълбочили проблема.


ВЕЗНИ

Успешен ден

Отношенията с вашите колеги са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите предложения, поднесени ви в този ден, преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри.


СКОРПИОН

Емоционални сте

Емоцията, която ви владее от сутринта, ви пречи да чуете отправената ви критика, която ви носи полза. Преценявайте думите си. Въпреки че закъснението на ваши колеги може да затрудни работата ви, ако сте дежурни през целия ден и през нощта, запазете спокойствие.


СТРЕЛЕЦ

Без запознанства

На работното място бъдете отговорни към задълженията си. Ако се занимавате с политика, днес можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете разумни и обмисляйте действията си. Пазете се от запознанства, ако са свързани с професионалните ви цели.


КОЗИРОГ

Приемете мнения

Въпреки трудностите, ще си възвърнете увереността в успеха на работното място и осъществяването на идеите си, ако разчитате на себе си. Справяте се със служебните си задачи. Проявете такт и изслушвайте мнението на околните, дори и ако не сте съгласни с него.


ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

Замете се с поредния научен проект, който сте готови да разработите. Проявете разбиране и се съгласете с вашите колеги и в обща полза променете начина си на работа. Въпреки че несериозното поведение на хора около вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и доброто си настроение.


РИБИ

Риск

В този ден ще научите, че финансовите операции, в които сте се включили, не са съвсем почтени и крият риск. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в успех, да избегнете провала. Не е желателно да пътувате, за да не изостанете със служебните си задачи.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 ФЕВРУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви изправя пред трудности поради независещи от вас причини. С търпение ще ги преодолеете. Не очаквайте помощ, ще ви бъде отказана, дори ако е обещана. Начинанията са забранени.

24 февруари Милена Георгиева – началник-отдел „Човешки ресурси, програми за заетост и Гражданска защита“, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *