546 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 26, 27 и 28 февруари

АСТРОХОРОСКОП ЗА 26.02.2021


ОВЕН

Успехът си гарантирате, ако в този ден сменяте тактиката си според обстоятелствата. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е полезна в следващите дни. Изпълнявайте преките си задължения. Имате възможност да разговаряте с хора, които са извор на нови важни за вас знания.

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте лошото настроение на вашите колеги да завладее и вас. Задълбочете се в задълженията си и не обръщайте внимание на техните разправии. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията, които блокират нормалната ви и спокойна работа.

БЛИЗНАЦИ

Деловите срещи са успешни. Заемете със задача, която ще ви донесе добри приходи. Завистта на ваши роднини не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат, само за да се отървете от техните постоянни обаждания. Въпреки опитите да ви изнудят, бъдете отговорни както към финансите си, така и към задълженията си.

РАК

Каквито и планове да имате, не се ядосвайте ако се провалят, а отхвърлете служебните си задачи, за да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се не за първи път колеги, които не търпят начин за промяна. Отложете деловите срещи и разговори с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията, заради различие в мненията.

ЛЪВ

Лекото неразположение сутринта се дължи на предстоящите сериозни задачи, които са ви възложили и за които няма как да получите странична помощ, особено ако се налага да работите по тях няколко дни. Ще се справите и сами, но успехът ще бъде с вас, ако все пак помолите за помощ колеги, на които можете да се доверите.

ДЕВА

Начинанията ви носят успех, но изискват да сте предпазливи, ако са свързани с по-големи от планираните разходи. Не се доверявайте на странични съвети. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни от началото на месеца, но внимавайте, защото не е изключено да бъдете подведени с погрешна информация.

ВЕЗНИ

Склонността ви към компромиси в отношенията ще ви помогне да избегнете конфликтите. Начинанията са успешни. Имате подкрепата на вашите колеги. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще приеме добре вашите нови идеи и предложения. Не допускайте груби грешки в поведението си.

СКОРПИОН

За да успявате на работното място не бъдете прибързани и не се опитвайте да изпреварите времето в този ден. Не надценявайте силите си, за да се справите със задълженията си без да се налага странична помощ. Не бягайте от отговорност, за да не си навредите. Отхвърлете задачите, които сте планирали за деня.

СТРЕЛЕЦ

Постиженията ви са главозамайващи и ударите от ваши завистливи колеги също няма да са малко. Не се притеснявайте. Такава е цената на успеха. Предпазвайте се от негативно влияние. Очаквайте приходи, които ще ви осигурят спокойствието за следващите няколко седмици и в същото време ще ви възвърнат самочувствието.

КОЗИРОГ

Опитите ви да се справите с повече от планираните задачи няма да ви донесат успех. Най-много да се преуморите. Вечерта ще се приберете с лошо настроение. Не очаквайте финансови постъпления. Пазете се от действията на недоброжелатели, които се опитват да ви изземат функциите на работното място. Доверявайте се на своята интуиция.

ВОДОЛЕЙ

Въоръжете се с такт и проявете разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Ако ви помолят им помогнете без да вредите на вашите задължения. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложение на колега и да промените начинът си на работа вреди на отношенията ви.

РИБИ

Предстои ви пътуване. Използвайте този ден и се подгответе за него така, че да не се налага да ви заместват вашите колеги. След това ще сте принудени да се натоварите с техните задължения, включително и с неприятните. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи на работното си място пред да тръгнете на път.


АСТРОХОРОСКОП ЗА 27.02.2021

ОВЕН

Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата, въпреки че деня е почивен. Съсредоточете се в задачите си. Ще се справите отлично. Не напразно ви очакват признание и финансови постъпления. Не позволявайте задълбочаване на конфликт с ваш колега. Ако се налага да завършите спешна задача, бъдете активни до обед.

ТЕЛЕЦ

Коригирайте поведението си към вашите колеги, които днес, в почивния ден са ви помолили да им помогнете, за да отхвърлят спешни служебни задачи. Не се ядосвайте, а им подайте ръка. Назряват проблеми изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината за тях са интригите на ваши роднини, които не сте допуснали в офиса си и сте отказали да назначите на работа.

БЛИЗНАЦИ

Отложете планираните деловите срещи и разговори заради посещението на ваш делови партньор, с които имате да обсъждате важни бъдещи споразумения. Работете до обед в почивния ден, посрещнете ги и забравете за всички други планове. Договореното е и във ваша полза. Можете да подготвите и да подпишете договорите.

РАК

Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи в почивния ден. Успехите в материално отношение са с вас. Не се обвързвайте в делови отношения с ваши приятели. Не се изненадвайте, ако ви предложат повишение или ви зарадват с парична награда за успешно завършена работа. Не смесвайте работата с личните си отношения.

ЛЪВ

Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи в почивния ден да промените плановете си и да помислите за нови партньори, но не бързайте да се разделяте и със старите. Вашите близки са решили да ви изненадат с пътуване. Не им отказвайте да обмислите предложенията им. Имате нужда от приятни емоции и почивка.

ДЕВА

Работата ви доставя удоволствие, дори ако работите с вашите колеги, а не самостоятелно. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Очаква ви почивен ден изпълнен с разнообразни изживявания. Имате възможност да приключите със служебните си задачи.

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от провал, свързан с вашите професионални планове, заради нежеланието на ваши подчинени да изпълняват разпорежданията ви, ако работите и в почивния ден. Пригответе се за неприятни емоции, заради думите на ваши колеги. Не спорете с тях чия житейска философия е по-правилна, няма да ви разберат.

СКОРПИОН

Не проявявайте агресия в почивния ден и обмислете плановете си за бъдеща дейност. Изслушайте мнението на вашите колеги, или на съдружниците си, ако развивате общ бизнес и намерете златната среда, за да вземете правилните решения. Вслушвайте се в съветите на деловите си партньори. С тяхна помощ успехът ще бъде с вас.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви поднася трудности в семейството и разправии с вашите близки, ако вечерта сте приели покана за събитие и за пореден път ги лишите от присъствието си. На работното място не рискувайте и бъдете отговорни. Ще постигнете професионален успех, ако не се оставяте във властта на емоцията.

КОЗИРОГ

Не се престаравайте на работното място, защото не е възможно да постигнете професионални висоти към които сте се устремили в почивния ден. Забравете желанието си да критикувате. Не проявявайте прекалени професионални амбиции. Съветвам ви да отложите деловите срещи и разговори.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнати сте заради неотложни задължения, които изискват в ранните часове на почивния ден да сте на вашето работно място, вместо да си поспите повече. Бъдете грижовни и към вашите близки. Стабилизирайте постигнатото. Не е желателно да пътувате заради разсеяност и конфликти с пътната полиция.

РИБИ

Ако имате възможност в почивния ден използвайте го за да се обогатите с полезна информация, която да използвате за професионалните си планове. Осъществете и кратко делово пътуване. Ще се справите с лекота със служебните си задължения, ако не мислите за личните си проблеми, които ви притесняват.


АСТРОХОРОСКОП ЗА 28.02.2021

ОВЕН

Не проявявайте свръхчувствителност към критиката, за да не развалите настроението на колегите си в почивния ден. С повече усилия се справяте успешно със задълженията си, дори и ако са неочаквани и спешни. Бъдете изцяло концентрирани в работата си, защото сте способни да допуснете грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти.

ТЕЛЕЦ

Внимавайте при провеждането на неотложни делови разговори, ако са насрочени за този почивен ден. Не спорете с колегите си и не проявявайте агресия, ако не са съгласни с мнението ви. Въпреки напрежението ще се справите със задълженията си и ще раздразните завистниците на вашето работно място.

БЛИЗНАЦИ

На работното си място не спорете и се заемете с рутинните си задължения, за да не си създадете проблеми с желанието да поставите ново начало в почивния ден. Имате шанс за материални успехи. Не е във ваша полза да налагате насила мнението си. Новите ви идеи се реализират, ако цените помощта на околните.

РАК

Ограничете срещите си, защото в почивния ден ще имате запознанства, които категорично няма да са подходящи. Не се ядосвайте заради чужди грешки. Може би отново ще се наложи да пътувате, за да посетите ваши роднини. Променете отношението си към вашите некоректни колеги. Запазете спокойствие, дори и ако ви вдигнат скандал.

ЛЪВ

Не пропилявайте с лека ръка спечелените с труда ви средства. На работното място сте напрегнати, и не особено активни, заради нежеланието ви да общувате с колегите си и да обсъждате професионални проблеми. Делово пътуване в почивния ден ви гарантира възможност за разширяване на бизнеса или срещи с нови партньори.

ДЕВА

Ще настъпи обрат в отношенията ви с околните в този почивен ден. Професионалните ви задължения изискват да сте уверени във възможностите си. Не се съгласявайте да давате заем на ваши приятели, защото ще загубите парите си. Обмисляйте добре действията си. С решителност си гарантирате успех.

ВЕЗНИ

Сутринта се подгответе за трудности, които не са приятни в почивния ден. Не сте склонни да провеждате делови разговори. На работното място бъдете концентрирани в задълженията си. Ще се наложи да помогнете на ваш колега, но преценете дали помощта ви ще бъде оценена и дали няма след време да ви мъсти, че сте му подали ръка.

СКОРПИОН

Работете активно, ако се занимавате с бизнес или търговия. Бъдете тактични и търпеливи, за да бъдат разговорите и срещите ви успешни. Късметът не е с вас, ако в почивния ден разчитате на околните. На работното място не се дразнете, а приемете че ваш колега иска да ви впечатли, без да има знания. Бъдете снизходителни.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден анализирайте постигнатото през месеца, за да осъзнаете грешките си и да ги отстраните. Не се сърдете на никого за проблемите на работното място. Бъдете подготвени за неприятности. Избягвайте резките изказвания, ако видите грешка на ваш колега. Бъдете внимателни, за да не си спечелите врагове и да не се лишите от помощ, която ви е необходима.

КОЗИРОГ

Изпълнени сте с решителност и амбицирани въпреки почивния ден да се докажете на всяка цена. На работното място завършете започната преди време работа, въпреки че не сте достатъчно активни. Анализирайте постигнатото и бъдете критични към себе си, за да осъзнаете собствените си пропуски. Направете плановете си за следващите дни.

ВОДОЛЕЙ

На работното място сте уверени и спокойни, ако си наложи в почивния ден и избягвате общуването с делови партньори, които не са коректни с вас. Ще се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си. Професионалните ви задължения изискват нови възгледи и бързи решения, които може да обмислите и да приложите веднага.

РИБИ

На вашето работно място не се натоварвайте с чужди задължения. Работата ви спори, ако не се притеснявате и не правите опити да надскочите възможностите си. Освен материалните успехи, които ще ви зарадват, се пригответе за неприятелски сплетни. Денят е почивен, но изисква от вас да отстоявате мнението си, но без агресия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *