Защо мъжете губят желание за любовни ласки?

Какви са причините, породи които на мъжете не им се прави секс? Този въпрос породи дискусии в сайта за любовни истории spodeli.net.

„В началото на връзката ни (която е от почти 2 години) постоянно ме искаше, преди работа, след работа, само да ме прегърне и му ставаше. От както заживяхме заедно, в месеца правим един път секс. Не е от преумора… Ходили сме на почивки, море и е същата работа. Не ми и изневерява Когато не е на работа е с мен. Даже работим на едно и също място, а телефонът му е винаги на звук“, разказва 23-годишна жена.

„Последно като му казах, че не съм готова още за дете, той каза, че и без това чакал да ми мине овулацията, за да можел да свършва спокойно“, добавя тя.

„Иначе като махнем секса, постоянно ме прегръща, целува, но като си легнем и той заспи се чувствам нежелана. Не е и като да не правя нищо, докосвам го, натискам се, лягала съм полу гола, пак не. Последно го извиках в банята да ми данесе нещо, той дойде, даде го и излезе. Даже не ме погледна ( все пак гола жена, а изглеждам доста добре)“, разказва жената.

„Сега заради мерките почти не излизаме, не може поне един път да не ме пожелае. Имам предвид, че не е уморен, май вече го мързи, преял бил, не знам си какви още причини си измисля“, добавя тя.

„Вече не знам в кого е проблема, преди сме имали засечки.. от това ли се притеснява? Не съм от най-директните, затова не мога да му кажа “Айде да правим секс” примерно. Имаме голяма разлика в годините. Той ми е първият и не искам да го сменям“, споделя дамата.

Той е на 40 години, добавя тя.

„Имам абсолютно същият проблем вкъщи и дори тази сутрин се разревах, защото директно го помолих, а той ми заспа на рамото и се почувствах толкова нежелана. Тогава той ми каза да си купя вибратор и това, че на мен ми се правило, не означава, че на него му се прави.  Била съм го третирала като предмет за задоволяване. Унизително е и боли“, споделя една от коментиращите.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *