319 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 04.03.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

4 МАРТ, ЧЕТВЪРТЪК

Луната е в Скорпион.

Цветовете са вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранен е пилингът. Денят не е добър за зачеване. Позволени са масажът, терапиите за лице, епилацията, боядисването на косите и студеното къдрене.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Нова дейност

 

Не е изключена възможността днес да уговорите условията и да започнете успешна дейност. Бъдете внимателни в натоварването с работа и вечерта отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си – почти непосилна задача.


ТЕЛЕЦ

Не инвестирайте

 

Вашата самоувереност и активност на работното място не ви носи полза, а ви печели врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание. Начинанията са успешни, за да подготвите основата на вашата материална стабилност. Не инвестирайте, без да сте преценили риска. Не пътувайте.


БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

 

Отложете вземането на важни решения, ако сте разсеяни и особено ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения. Очаквайте новина за приходи. На работното място успехът е с вас. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите.


РАК

Не сте доволни

 

Денят ви носи приятни, но и не малко неприятни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите много работа, но резултатите са далеч от очакваните. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения.


ЛЪВ

Възнаграждение

 

Тези от вас, които са изпълнени с желание за работа, да не започват нови задачи, защото няма как да ги завършат в рамките на работното време. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на грешките на колегите си. Ако работите в съдружие, ще получите похвала, а през седмицата – заслужено парично възнаграждение и обществено признание.


ДЕВА

Без начинания

 

Постарайте се да завършите работата си. Начинанията са нежелателни. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят колегите ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви.


ВЕЗНИ

Интриги

 

Не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат полза от вас и след това да ви забравят. Не правете непоискано добро, за да не си спечелите неприятели. Резултатите на вашето работно място днес зависят само от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, ако се вживеете в нечии непочтени действия.


СКОРПИОН

Предложение

 

Не се изненадвайте, ако днес ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина. Приемете го без колебание. Прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми, завършете служебните си задачи и вечерта се отдайте на отдих и развлечения.


СТРЕЛЕЦ

Приемете помощ

 

Не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Ако се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на работното място. Вероятността да изживеете триумф от постигнатия професионален успех е голяма. Всички начинания са успешни, дори и ако на пръв поглед ви изглеждат невъзможни.


КОЗИРОГ

Не се ядосвайте

 

Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате със самохвалството за вашите невероятни постижения. Трудностите са породени предимно от странични фактори, с които ще се справите, ако не се ядосвате и си наложите търпение. Не пропускайте да се наспите добре.


ВОДОЛЕЙ

Делови успех

 

Промените, ако са добре обмислени, може да ви донесат неочакван успех. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели. Бъдете спокойни и уверени, за да се справите с всичките си задачи. Деловите разговори са успешни.


РИБИ

Инатите се

 

Общувате трудно заради нежеланието ви за компромиси в семейството. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията. Със служебните си задачи се справяте отлично, но е по-добре да отложите деловите разговори, за да си спестите проблемите.

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 МАРТ!

Ангел Янчев – директор на СОУ „Вела Благоева”

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на нови познанства, които ви помагат да се обогатите с полезна за вас информация или да смените средата си. Пазете се от привидни приятелства, които целят да ви използват.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *