Хороскоп

Близнаците да приемат предложение за нова работа, Лъвовете да не предприемат промени

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

5 МАРТ, ПЕТЪК

Луната преминава от Скорпион в Стрелец.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранена е антицелулитната терапия, както и полагането на постоянен грим. Позволени са масажът на лицето и тялото, маникюрът и педикюрът, пилингът, терапията против бръчки с лифтинг ефект.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

6 МАРТ, СЪБОТА

Луната е в Стрелец.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Направете профилактика на дебелото черво и черния дроб. Позволени са масажът на лицето и тялото, епилацията и подстригването на косите. Денят не е подходящ за зачеване. Татуирането е забранено заради опасност от алергии и кожни възпаления.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

7 МАРТ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Стрелец в Козирог.

Цветовете са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранено е татуирането, полагането на постоянен грим, ваденето на зъби. Позволени са лечението на зъби, терапиите за лице и фотопомладяването.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

5 март. Трудностите са преодолими, но денят е напрегнат и е предупреждение вечерта да си дадете почивка, вместо да се натоварвате с чужди служебни задължения. Без колебание обмислете новите си планове и потърсете хора с влияние, които да подкрепят идеите ви и да инвестират при вас.

6 март. При необходимост и ако са неотложни, проведете в почивния ден само деловите и рутинните си срещи. Отложете сериозните, свързани с уговаряне на съдружие, деловите разговори. Не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. Осъществете замислените цели чрез привличане на нови делови партньори и служители.

7 март. Съсредоточаването в служебните ви задължения, въпреки че денят е почивен, ще даде добри резултати, ако се налага да работите до късно. Не се изненадвайте от липсата на знания при ваш колега. Всички професионални проблеми разрешете, като действате спокойно и внимателно на работното си място. Не критикувайте колегите си. Вечерта се отдайте на активна почивка.


ТЕЛЕЦ

5 март. Емоцията, която влагате в общуването, не само може да развали настроението на хората около вас, а и да съсипе отношенията ви необратимо. Съветвам ви да не спорите и да не се заяждате с колегите си без причина. Не споделяйте импулсивно плановете си.

6 март. Денят е почивен. Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не е редно да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза.

7 март. Днес денят е почивен, но вие сте склонни да се доверявате на всичко, което ви казват, а използването на невярна информация ще навреди на авторитета ви. Не сте уверени в силите си. Чувствате се разколебани и нерешителни. Депресията може да ви попречи да видите възможните удари, подготвяни от ваши конкуренти.


БЛИЗНАЦИ

5 март. С агресията, която блика от вас без причина, няма как да се защитите от нападките на вашите близки и колеги. По-добре си наложете спокойствие. Никой с нищо не ви заплашва. На работното място правите впечатление с вашата активност, която ще ви помогне да се справите със задачите си до обяд. Не предприемайте делово пътуване.

6 март. Приемете нова работа с по-високо заплащане, дори ако ви я предложат в почивния ден. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас, без да очаквате същото в замяна. На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не пътувайте.

7 март. Запознанство през първата половина на почивния ден може да промени из основи вашия живот. Наложете си спокойствие, ако се опитват да ви създават проблеми у дома или на работното място, или да ви използват. Денят позволява обсъждане и потвърждаване на договорите, които предстои да бъдат подписани. Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания.


РАК

5 март. Начинанията са успешни. Овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в причина за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте виновни. Трудно ще изгладите отношенията, ако ги развалите. Не реагирайте болезнено на всяка критична забележка. Не сядайте зад волана и избягвайте обсъждане на служебни проблеми със случайни хора.

6 март. Денят е почивен и наситен с трудности, които ще попречат на намерението ви да се справите със служебните си задачи до обяд. Насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансови договори, докажете че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции.

7 март. Сутринта, въпреки че денят е почивен, ви се иска да отидете рано на работа, за да не пропуснете важна среща. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задачи, защото за да им отговорите и кажете дали ще се заемете с тях, рискувате да провалите възможността за повишение. Постарайте се да намерите правилното решение за проблемите с вашите нови колеги.


ЛЪВ

5 март. Въпреки сложните семейни проблеми, този ден е успешен за вас. През деня се справете със служебните си задачи. Вечерта бъдете с близките си. Задълбоченият анализ на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира професионален успех. Реалната оценка на резултатите и вашата обществена позиция ви носят полза.

6 март. Ваши конкуренти и завистливи приятели са се заели упорито и ежедневно да ви проучват и да се домогват до плановете ви, но в почивния ден са особено активни. И вие проучете кои ваши колеги изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас, ако не се разсейвате и завършите поставените задачи.

7 март. Главната ви задача е да не пропускате срещата със задгранични партньори, които са пристигнали в почивния ден, за да обсъдите приключване на детайлите и подписване на договор за съдружие. Успехът е с вас. Нямате причина за притеснение. Ако имате възможност, проведете следобед служебните си срещи. Запазете спокойствие и не прекъсвайте събеседниците си.


ДЕВА

5 март. Ще изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат вечерта да обиколите магазините. Анализирайте в детайли и с помощта на колеги всички направени ви предложения. Пътуванията са нежелателни.

6 март. Позволете на разума си да ви направлява в почивния ден и успехът ще бъде с вас. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи. Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, само за да блеснете като добри професионалисти, но ще навредите на отношенията си с тях.

7 март. Предстои ви натоварен и изпълнен с напрежение почивен ден, заради който може да промените плановете си, ако не съумеете да степенувате задачите си по важност. Ако се занимавате с търговия, успехът е с вас, но не и ако сте наивни. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Овладейте вашата прибързаност.


ВЕЗНИ

5 март. В този ден ви очакват големи промени. Предприемайте ги сами, за да сте сигурни в крайния резултат. Пътуване ще ви разтовари от напрежението, но го осъществете само ако не вреди на служебните ви задължения. Завършете започнатата делова работа. Внимавайте при работа с финансови отчети и подредете счетоводните си документи.

6 март. Постигнете целите, които сте си поставили, въпреки че денят е почивен. Работата ви спори въпреки трудностите. Деловите разговори са успешни. Късметът няма да ви изостави, въпреки опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задачи. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите.

7 март. Предприемете промени в този почивен ден и ще се справите с всичките си задачи бързо и успешно. Запознанствата са ви приятни и полезни, дори и ако на моменти ви се струват натоварващи. Не проявявайте капризи, ако искате нещо от вашите колеги. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да обмисляте смяна на работата или деловите си партньори, но не пропускайте да се вслушате в отправените ви деловите предложения.


СКОРПИОН

5 март. Не прекалявайте с желанието си да работите и след края на работния ден. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели. Внимавайте с разходите, за да не влошите финансовото си състояние. Ще се наложи да приключите със стари задължения. Проявете предпазливост в общуването.

6 март. Не допускайте само защото денят е почивен, да ви натоварят лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за този ден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Постепенно ще си възвърнете самочувствието.

7 март. Денят е почивен, но и е добър за себеанализ и осъзнаване на грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Предстоят ви сериозни служебни задачи. На работното си място ще имате успех, ако сте разумни. Не липсват и възможности за постигане на финансови успехи.


СТРЕЛЕЦ

5 март. Не пропускайте да си създадете приятни емоции и да се заредите с добро настроение. Ако сте се заели със стари задачи, е добре около обяд да ги приключите и да се заемете с новите. Професионалната ви заетост днес е надхвърлила позволените граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ.

6 март. Не се притеснявайте, ако в почивния ден се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате успешно финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място. Следобед похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи.

7 март. Не пътувайте в почивния си ден. Видимо необходими покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, защото не са се допитали до вас. На работното място се заемете със задълженията си. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес, не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден.


КОЗИРОГ

5 март. На работното място бъдете умерени. Вечерта се постарайте да сте сред вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с ваши роднини. Не допускайте внезапно обземащото ви лошо настроение, породено от несъгласие с чуждото мнение, да съсипе вашите стабилни делови отношения и да провали намеренията ви за романтична вечеря.

6 март. Въпреки че денят е почивен, проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си. Денят може да се окаже изтощителен за вас. Откажете се от критиката, за да си спестите проблеми с вашите колеги, породени от отказа им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте.

7 март. Бъдете отговорни към задълженията си в семейството, дори и да се налага рано сутринта в почивния ден да сте на работното си място. Не проявявайте агресия към вашите близки, но и не допускайте да ви пречат. Не уговаряйте делови срещи, ако не сте подготвили предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи с колегите си.


ВОДОЛЕЙ

5 март. Ще бягате от тълпите хора, притеснени да не ви заразят с вирус, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте на вашето работно място. Съветвам ви да не предприемате пътуване, ако ще натовари психиката ви. Вечерта се откажете от намерението да поканите делови партньори на вечеря, а обърнете внимание на интелектуалното си развитие.

6 март. Бъдете смели и безкомпромисни в почивния ден и ако се налага, предприемете неотложни промени на работното си място. Предпазете се от провал, като уволните безотговорните служители и потърсите нови. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности.

7 март. Не предприемайте задгранично пътуване с кола в почивния ден. Заемете се със задълженията си и не се опитвайте да измамите колега, който се е представил пред вас различно от вашите очаквания. Не му мъстете. Уговорените делови срещи изискват от вас да сте уверени в исканията си. Не ги отлагайте заради по-маловажни задачи.


РИБИ

5 март. Настроението ви е променливо. Дразните близките си, които не успяват да разберат каква е причината да сте така непостоянни. Ако имате желание, пътувайте и се разтоварете от напрежението. Ще получите предложение за нова работа. Изкушавате се да се впуснете в промени само защото сте се оказали случайно сред хора, които ви привличат.

6 март. Проявете търпение и въпреки не особено коректното поведение на хората около вас в почивния ден, ще се справите отлично със служебните си задължения и ще докажете на всички, че сте професионалисти. Не прекалявайте с деловите контакти, защото не сте в състояние да прецените правилно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи.

7 март. Въпреки че притежавате отлични знания, не се изкушавайте от начинания в този почивен ден. Вашите нови идеи ще ви помогнат да откриете нови възможности за себереализация. Не пътувайте. Не рискувайте и не се занимавайте със съмнителни финансови инвестиции, за да избегнете финансовитзагуби и да не предизвикате провала си.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, но и рутинна. Приемете трудностите като предизвикателство, което ви помага да докажете на какво сте способни. Не търсете чужда помощ, за да успеете. Ще ви бъде отказана.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е време на глобални промени, които очаквате с нетърпение след отминалата трудна година. Бъдете дейни през цялата година и направете малките крачки към големите си мечти, за да осмислите следващите девет години от вашия живот.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не е добра за начинания. Стабилизирайте постигнатото. Хармонизирайте отношенията на работното място и у дома. Периодът е подходящ за годеж и сключване на брак.

5 март

Йордан Грозданов – застраховател

6 март

Александър Чокойски – адвокат

Ичко Лозев – бивш межд. футболен съдия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *