129 четения

Най-привлекателният цвят дреха за мъжете

Малката черна… не, не черна рокля.

Кажете „да“ на червената рокля! Доказано е, че цветът на дрехите ни влияе на околните и е от съществено значение за излъчването ни. Всяка дама иска да изглежда добре и да привлича погледите. Цветът на дрехите е доказано определящ за женската привлекателност.

Според проучванията мъжете намират червения цвят за най-привлекателен, защото го свързват с любовта и страстта. Независимо дали съзнателно, или не – този цвят ги привлича и ако сами не объркаме нещо, мъжкото внимание е в кърпа вързано. Мъжете са по-склонни да флиртуват с жени в червено. Жените в червено изглежда дръзки, самоуверени, страстни.

Черното от своя страна пък показва на мъжа, че сте интелигентна и уверена, така че в никакъв случай не пренебрегвайте малката си черна рокля. Но първо помислете какво търсите и какъв тип реакция искате да предизвикате.

Впрочем мъжете и жените харесват различни цветове. И двата пола обичатт червеното и синьото, но докато жените обожават лилавото, мъжете го смятат за един от най-непривлекателните цветове, редом с оранжевото и кафявото. Тези цветове са истински страстоубийци.

Всяка жена иска да е красива, желана и секси, но често страда, защото смята, че не е достатъчно хубава или достатъчно слаба. Всяка жена може да бъде привлекателна и секси. Това не е точна рецепта, а съвкупност от различни фактори, сред които водещо място заемат поведението и дрехите.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *