Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 09.03.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 9 МАРТ

Луната преминава от Козирог във Водолей.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Пречистете организма си от токсините. Забранени са дермосоникът, татуирането, силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците и стъпалата заради опасност от венозни кръвоизливи. Позволени са лечението на зъби и подстригването на косите.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Материален успех

От вас зависи да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не пропилявате успешния си ден в мисли за личните си проблеми, които изобщо не са така важни. Имате възможност да подобрите материалната си стабилност и да направите печеливши инвестиции.


ТЕЛЕЦ

Успешен ден

Пътят ви е свободен и ще го извървите без проблеми, достигайки успешно до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, но този път подплатена и със сериозни приходи. Работете спокойно, ако сте задължени да го сторите, за да успеете да завършите започнатите задачи в рамките на работния ден.


БЛИЗНАЦИ

Не споделяйте

Не сте настроени за работа. В състояние сте да общувате през целия ден, да попивате и да отдавате информация, но нека бъде правилната, а не случайно попаднала във вашето полезрение. Не споделяйте вашите нови планове, за да не ви изпреварят. Отрицателната нагласа към предложенията на колегите ви би довела до финансови загуби.


РАК

Делови успех

Активността ви на работното място надхвърля очакванията на вашите колеги. Не е във ваша полза да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове, озлобление и завист. Положете усилия, за да завършите служебните си задачи. Деловите разговори и планираните срещи ще бъдат успешни.


ЛЪВ

Не инвестирайте

Не се доверявайте на късмета си, а разчитайте на себе си. Притежавате достатъчно сили, знания и интелект, за да се справите успешно и с най-трудните си служебни задължения. Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си финансово положение.


ДЕВА

Не рискувайте

Въпреки успешния ден няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите колеги, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се и не допускайте странична намеса. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако рискувате необмислено само защото искате да докажете, че ще бъде това, което вие решите.


ВЕЗНИ

Не се доверявайте

Сред новите ви познати със сигурност има и такива, които не са добронамерени. Ако видите, че ви ласкаят и сервилничат, бъдете бдителни, дори при уж приятна среща. По-добре не ги допускайте до себе си и до плановете си. Не се поддавайте на емоции. Стабилизирайте собствените позиции и проявете инициативност.


СКОРПИОН

Анализирайте

Не сте активни и не ви се работи, но успехът е с вас. Не го пропилявайте само защото имате други, по-важни занимания от служебните си задължения, за да не съжалите преди края на деня. Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс. На всяка цена анализирайте поведението си и коригирайте грешките си.


СТРЕЛЕЦ

Без запознанства

Целия ден може да бъде успешен, ако не се доверявате на хората, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Избегнете запознанствата. Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си. На работното място сте уверени и спокойни и жънете финансови успехи.


КОЗИРОГ

Бъдете активни

В състояние сте да постигнете недостижими до този момент професионални висоти, но само ако поискате. Не се колебайте, а бъдете активни. Преценете дали вашите средства позволяват инвестиции в нови проекти или е по-добре да изчакате, за да не се окажете във финансово затруднение.


ВОДОЛЕЙ

Спешни задачи

Не позволявайте на вашите колеги да мързелуват, след като имате спешни задачи, от които зависи бъдещето на фирмата ви, въпреки че и те имат потребност вечер да си почиват. Сутринта прегледайте, дори и да не ви е приятно, най-новите разпоредби, свързани с вашия бизнес, ако се налага да сте на работното си място.


РИБИ

Мнителни сте

Неизвестно защо сте прекалено недоверчиви и изпитвате подозрение към всеки около вас, че ви мами. Заслепени от съмненията си може да не видите реалните подводни камъни, на които рискувате да се подхлъзнете. Денят е идеален за уговаряне на предстоящо сключване на сделки.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви дава шанс да печелите добре. Не очаквайте друго положително развитие в живота си. Не се опитвайте да изяснявате отношенията си, ще ги доразвалите. Не отказвайте допълнителна работа.

9 мартД-р Божидар Ангелов – началник на I хирургия в МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *