Горещи новиниИзбори 2021

Цветан Цветанов и кандидати от листата на „Републиканци за България” изненадаха стотици великотърновки на 8 март

В празничния 8 март стотици дами от Велико Търново бяха приятно изненадани с цвете, поднесено лично от председателя на „Републиканци за България” и водач на листата с кандидати за народни представители Цветан Цветанов.

Повече от 700 стръка подари Цветанов на великотърновки в понеделник, а огромен брой от случайните срещи прераснаха в непринудени разговори за актуалната политическа обстановка в държавата, за хода на предизборната кампания до момента, за водачите на листи и кандидатите в тях.

„През годините назад освен вас никога във Велико Търново не сме виждали друг от председателите на останалите партии или водачите на листи. Другите са недостъпни за гражданите, а с вас се срещаме редовно“, коментираха дами, работещи на Самоводската чаршия.

Великотърновци имаха възможността да се запознаят с част от кандидатите в листата с номер 21, която дава път на млади, предприемчиви и успешни хора от целия регион.

Заедно с Цветан Цветанов бяха търговският директор на големия регионален завод за захарни изделия Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, предприемачът и производител Фикрет Ферадов, IТ експертите Николай Драков и Иван Станев, както и координаторът на ПП „Републиканци за България“ в Павликени Цанко Цонев.

Това очевидно е най-младата листа, а кандидатите в нея са с респектиращ професионален опит, е мнението, което жителите на старата столица споделяха единодушно.

По време на стотиците разговори хората задаваха и огромен брой въпроси относно програмата на „Републиканци за България”.

21-годишни сме и ще ви подкрепим с номер 21, защото много разчитаме най-после да видим истинско електронно управление“, коментираха момичета, с които Цветанов и кандидатите за народни представители разговаряха дълго.

Голяма част от младите, които никога досега не са гласували, припознават „Републиканци за България” като хората, които да ги представляват в Народното събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *