377 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 10.03.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 10 МАРТ

Луната е във Водолей.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са татуирането, дермосоникът и ваденето на зъби. Позволени са лечението на зъби и масажът на лицето без избелващи средства. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете тактични

Не се намесвайте в спор между колеги, безсмислено е. Няма как да им помогнете да надмогнат егото си. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да бъде успехът с вас и да сте доволни от постигнатото. Запазете спокойствие. При делови срещи бъдете изключително тактични, даже и ако разговаряте по скайп.


ТЕЛЕЦ

Пътуване

Защитете интересите си, дори и ако се наложи да докажете чужди пропуски. Стремежът ви към промяна е засилен, но може да се окаже с непредвидими последствия, ако сте прибързани. Пригответе се за задгранично пътуване. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако спорите и искате да го откажете.


БЛИЗНАЦИ

Премълчавайте

Склонни сте на познанства, които може така да ви обсебят, че да забравите за професионалните си задължения. Не рискувайте. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си, особено ако са решили, че днес не им върви и си търсят оправдание в околните. Не го ли сторите, ви очакват проблеми на работното място.


РАК

Приемете критика

За огромна изненада на вашите колеги ще се справите с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните финансови постъпления навреме, а те са ви необходими. Не ви съветвам да пътувате. На работното място не бъдете прекалено упорити и инатливи и приемете критиката от ръководството, дори и да не е градивна.


ЛЪВ

Не спорете

Начинанията ви носят успех и признание, ако имате на кого да разчитате. Не спорете с колегите и не им доказвайте правотата си, след като отказват да чуят аргументите за отказа ви да ги подкрепите. Не започвайте импулсивно изпълнението на нови задачи на работното място, за да не се провалите.


ДЕВА

Приходи

Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно ще издържат на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да жънете успеха. Избягвайте контактите заради опасността да се изпокарате с непознати хора и да създадете напрежение в отношенията. Очаквайте отлични финансови постъпления.


ВЕЗНИ

Признание

Днес е от огромно значение да си наложите спокойствие, ако искате са работите по план. Така сами си гарантирате успех в начинанията и при провеждане на разговори за сътрудничество и ще получите признание. В материално отношение успехът е с вас. Признанието и приходите ще ви зарадват и ще ви възвърнат изцяло самочувствието.


СКОРПИОН

Имате подкрепа

Честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че около вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат очаквания успех. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Избегнете с разум, такт и търпение проблемите на работното място.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи

Възобновете прекъснатите делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви помага да избегнете трудностите. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обяд. Следобед трудно ще вземете правилно решение. Не са изключени разочарования, ако сте прекалено доверчиви.


КОЗИРОГ

Допълнителна работа

Вашите отношения на работното място са причината за напрежение. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. Задължителният анализ на изпълнените задачи до момента е във ваша полза. Умението ви да се справяте със задълженията си ще ви донесе приходи.


ВОДОЛЕЙ

Интриги

Стабилизирайте постигнатото на работното място, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте прецизно в детайли новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега. Ако работите в сферата на банковото дело и финансите, не подписвайте финансови документи. Данъчни документи ви създават проблеми.


РИБИ

Без емоции

Повлияни от емоцията, ще допуснете грешки на работното място. Не се включвайте в рискована сделка само защото ви я предлага ваш приятел. Отложени задължения изискват да се заемете незабавно с тях, дори и ако работите в дома си. Очаквате финансови постъпления, но непредвидени разходи ще погълнат част от спечеленото.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и изпълнена с противоречия. От вас се изисква да завършите всичко изостанало в живота си и да отстраните от пътя си хората, които ви вредят. Прекъснете отношенията, изживели времето си. Не търсете компромис! Начинанията са забранени.

10 март Стефан Енчев – собственик на „Роуд Импорт Експорт”

Денка Георгиева – кмет на Каранци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *