Хороскоп

Овните да бъдат внимателни при подписване на документи, Водолеите да не пътуват през почивните дни

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

12 МАРТ, ПЕТЪК

Луната е в Риби.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Заменете животинските мазнини с растителни. Забранени са епилацията, подстригването на косите, приемът на алкохол и упойващи средства. Позволено е ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

13 МАРТ, СЪБОТА

Луната е в Риби.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са епилацията, подстригването на косите, масажът на тяло със загряващи препарати. Позволени са терапиите за лице, лечението и ваденето на зъби, а денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

14 МАРТ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Риби в Овен.

Цветовете са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са полагането на постоянен грим, терапиите за лице, боядисването, къдренето на косите и фотоподмладяването. Почистете веждите си и им придайте подходящата форма за вашето лице. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час – на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

12 март. Чарът ви покорява околните. Промените, които имате намерение да предприемете, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания са обречени на провал. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си. Денят е идеален за целта. Бъдете внимателни, ако има документи с подпис, който не е вашият, или е положен до вашия.

13 март. Днес денят е почивен, а вие сте притеснени заради отношението на вашите делови партньори и подчинени, защото им осигурихте комфорт за работа по време на извънредните мерки, а те не го оценяват и не вършат задълженията си. Вашите представи за успех са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на колегите ви. Предпазвайте се от конфликти. Пазете се от ненужни разправии.

14 март. Промените на вашето работното място са благоприятни и в почивния ден. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви полезни. Не се задълбочавайте в критиката и не се сърдете, а извлечете поза за себе си. Ще ви зарадват високи приходи, както и предложения, които още днес е редно да обсъдите с колегите си и да дадете отговор.


ТЕЛЕЦ

12 март. Готови сте да рискувате и да проведете делова среща, свързана с финансиране на вашия бизнес. Запазете спокойствие при разговорите. Обмислете предстоящите промени когато останете сами. Не разчитайте на късмета си. Не прибързвайте с решение за необмислени инвестиции, защото сте губещи, ако го вземете в този ден.

13 март. Въпреки че денят е почивен, имате неочаквано много задължения, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задачите си, особено с неотложните. Предпазвайте се от грешки заради миг невнимание. Поправете ги веднага.

14 март. Срещате трудности по пътя си в почивния ден, които не бива да пренебрегвате, защото те са знак, че може и да сте се отклонили в друга посока. Бъдете внимателни, за да не провалите успешния печеливш ден. Промените в материалното ви състояние могат да бъдат предимно възходящи. Зависи от начина, по който ще се представите, и от умението да защитавате позициите си.


БЛИЗНАЦИ

12 март. Не е изключено да ви принудят да изяснявате личните и професионалните си проблеми, а това никак няма да ви допадне. Въоръжете се със смелост и признайте вашите слабости. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с вашите колеги. Завършете до обед дълго отлагана работа, за да си разчистите пътя към успехите и да имате време за отдих.

13 март. Ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат, но ваши роднини са пристигнали за поредната доза тормоз върху семейството ви в почивния ден. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един размах на магическа пръчка. Не са изключени конфликти с ръководството, което не приема отказа ви да помогнете. Ако имате собствен бизнес, не критикувайте вашите подчинени.

14 март. До обед в почивния ден сте активни на работното място. Следобед ви очакват разочарования, породени от прибързани решения. От вас зависи да ги избегнете с такт и търпение. Отложете непланираните срещи и разговори, за да си спестите конфликти заради липсата на сговорчивост между вашите колеги.


РАК

12 март. На работното място не създавайте ненужни конфликти с вашите колеги. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви също е безпричинна. Изречените думи може да ви спечелят приятели, но и врагове. Разчитайте предимно на себе си. Ще се представите блестящо при предстоящата ви следобед публична изява.

13 март. Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга, но сте на работа в почивния ден. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, която не е във ваша полза. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото, без да усетите, рискувате да си навредите. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение.

14 март. Колкото и да ви е неприятно, анализирайте действията си и бъдете отговорни, въпреки че денят е почивен. Очаквайте финансови проблеми. Проявете търпимост към вашите близки и проведете откровен разговор. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте преценили възможния риск, за да не изгубите всичко.


ЛЪВ

12 март. Днес ви създава проблеми нестабилността и нарушената хармония в личните ви отношения. Трудно ви е да поговорите с близките си. Бъдете решителни. Промените са във ваша полза. Заемете се с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на колегите си, само защото искате да си почивате.

13 март. Промените, които неочаквано заварвате на работното място, където сте се озовали случайно в почивния ден, няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности. Въпреки тях успехът е с вас. Отложете взимането на важни делови решения, ако зависи от вас. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми.

14 март. С работата си отново се справяте блестящо, въпреки че денят е почивен. Отложете деловите пътувания, защото задачите ви на работното място са по-важни от командировката. Бъдете коректни към колегите си и им благодарете за оказаната помощ. Заради проява на наивност и доверчивост може да си създадете проблеми на работното място.


ДЕВА

12 март. Обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията. Срещите ви в този ден са успешни. На работното си място не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални планове.

13 март. Вземете важни делови решения, въпреки че денят е почивен, и търсете упорито правата си. Запознанствата днес са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е гарантиран. Не бъдете скъперници. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно работата ви, ако се вслушате в тях.

14 март. Днес денят е почивен, а вие сте прекалено емоционални. Отменете планираното пътуване. На работното място проведете разяснителни разговори с колегите и с ръководството за новата си работа. Не са изключени грешки, породени от използвана, но непроверена от вас, погрешна информация. Ще доведат до финансови загуби, за които сте си виновни сами.


ВЕЗНИ

12 март. Бъдете внимателни, ако попаднете в компанията на непознати и досадни хора. Може да се окажат неприятели, които искат да се сближат с вас. Денят е изключително неблагоприятен за търговците. Начинанията могат да бъдат успешни, ако са обмислени предварително.

13 март. Заредили сте се оптимистично настроение, което няма да ви изостави през целия почивен ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес, и вярвайте в успеха си. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване.

14 март. Изпълнени сте с желание за активна работа, защото знаете, че тя ще ви донесе материални успехи и признание, въпреки че денят е почивен. Те са от огромно значение за вашето самочувствие. Не отлагайте реализацията на плановете си, ако искате да постигнете успех в бизнеса, и не позволявайте намеса на странични хора, които нямат представа какви цели сте си поставили.


СКОРПИОН

12 март. Емоцията блокира вашия успех. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са виновни за проблемите, които имате за пореден път на работното място. Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, ако ги помолите да ви бъдат полезни.

13 март. Колегите ви не успяват да влязат във вашето темпо в почивния ден, свързано с изпълнението на служебните задачи, и се опитват да ви блокират въпреки неочакваните проблеми в цялата държава. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Всички са на ваша страна, ако си наложите търпение.

14 март. Проверете внимателно преди подписване финансовите документи и банковите извлечения, въпреки че денят е почивен. В противен случай рискувате да претърпите загуби. Разчитайте на интуицията си, ако се налага да убеждавате някого в правотата си и да доказвате професионализма си. Не проявявайте прекалена активност на работното място.


СТРЕЛЕЦ

12 март. Отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете. Вашите идеи ще реализирате с помощта на стари и добре познати партньори. Убедете ги по време на делови обяд да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят за осъществяването им. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от срещите.

13 март. Успехът ви съпътства и в почивния ден, но бъдете отговорни към себе си и околните. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте инатливи и импулсивни. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите до края на деня.

14 март. Ваши неприятели неочаквано може да усложнят живота ви в този почивен ден. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място. Отложете и планираните делови разговори, които няма да ви донесат успех. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако харчите безразборно.


КОЗИРОГ

12 март. Не се надявайте на главоломен успех на работното място. Бъдете внимателни и не допускайте проблеми в семейните отношения, които трудно ще преодолеете. Денят позволява провеждането на делови разговори и ви дава шанс да подготвите документи, ако не са свързани с финансови операции. Не ги подписвайте в този ден, за да избегнете проблемите.

13 март. Имате възможност да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате насила мнението и правдата си в този почивен ден. Задължени сте да сте отговорни на работното място и да помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват.

14 март. В почивния ден вложете парите си във вече проучен доходен бизнес. Бъдете самокритични, ако видите, че допускате грешки, и се извинете, като веднага ги отстраните. Печелите уважението на колегите си. Трудностите, които блокират професионалните ви задължения, са причината да не работите активно, но е добре да мобилизирате силите си.


ВОДОЛЕЙ

12 март. Склонни сте да уговорите делова среща, въпреки че няма да ви е приятна, за да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми при разговорите. Обмислете как да разрешите съдебни дела и спорове, свързани с бизнеса ви. Сменете адвокатите си, ако не са свършили добре работата си.

13 март. Не пътувайте в почивния ден, дори и ако карантината заради вируса е отпаднала, за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви повишат, или да ви преместят на друго място. Пазете се от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят.

14 март. Почивният ден не забранява да проведете неотложен делови разговор. На работното място трудно се задълбочавате в задълженията си, защото сте се отдали на мечти за пътуване. Въпреки това ще постигнете замисленото. Възприемайте професионалните проблеми спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете целия ден в ядове.


РИБИ

12 март. Поведението ви от сутринта е озадачаващо и е причина близките ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже неуспешно днес. Не ви съветвам да се изкушавате от предложенията, които ви отправят.

13 март. Успехът е с вас през целия почивен ден. От вас зависи дали ще го уловите, за да ви дари уважение и заслужено признание. Имате сили да приемете предизвикателствата. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на съдбата. Не отлагайте планираните служебни разговори.

14 март. Ще осъществите плановете си с постоянство, въпреки че денят е почивен. Не се притеснявайте и не изпадайте в депресия, ако всичко се случва по-бавно от очакваното. Притеснени сте заради среща с ваши колеги, които не ви подкрепят, но днес ще се решат да го сторят. Откажете се от начинанията, ако са свързани с инвестиции, за които не сте си осигурили средства.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 12 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се примирите със съдбовните предопределения и да не сте прибързани. Компромисът е ваш съюзник.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на нови познанства, които ви помагат да се обогатите с полезна за вас информация, или да смените средата си. Пазете се от привидни приятелства, които целят да ви използват.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 14 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, но и рутинна. Приемете трудностите като предизвикателство. Не търсете чужда помощ, за да успеете. Ще ви бъде отказана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *