Вдъхновяващите цитати, които описват всяка една зодия максимално точно

Овен

Овните са смели, приключенски настроени, енергични и уверени и обичат хора, които могат да могат да откликнат на тази енергичност. Те са любители на екстремните изживявания и често поемат необосновани рискове, но в края на краищата малко са нещата, които могат да ги уплашат.

„Всичко е възможно, стига да имаш достатъчно самообладание.“, Дж. К. Роулинг.

Телец

Телците изобилстват от любов – те имат топло сърце, любвеобилни и мили са и са изключително грижовни. Нещо повече – те са стабилни и имат невероятна вътрешна сила.

„Това, което не ни убива, ни прави по-силни“, Фридрих Ницше.

Близнаци

Близнаците са забавни и социални хора, те обичат да общуват с останалите. Трудно е да прецениш на каква възраст е даден Близнак, тъй като този знак винаги се отличава със сияйна младост, непрестанно е жаден за нови неща.

„Самоусъвършенстването е по-важно от саможертвата.“, Елизабет Кейди Стантън.

Рак

Раците са състрадателни, интуитивни, креативни и емоционални. Те са мъдри и ще ви простят почти всичко. Стъпчете ли сърцето им обаче, това е краят. Раците има навика да сменят рязко своите настроения. Освен това често се привързват към някого повече, отколкото е необходимо.

„Трябва да променим собственото си възприятие за това как виждаме себе си. Трябва да се активизираме… и да поемем водещата роля. “, Бионсе.

Лъв

Можете да се опитате да свалите Лъвовете от техния престол, но ще се провалите. Те знаят, че ръководят света. Лъвовете са уверени, храбри, харизматични и обичат да са под светлините на прожектора. Хората се стремят да са близо до тях, тъй като са креативни, ентусиазирани и неосъждащи.

„Бъди себе си, всички други вече са заети.“, Оскар Уайлд.

Дева

Девите са изключително наблюдателни и обръщат особено голямо внимание на детайлите. Обичат да разрешават проблеми – особено тези на най-близките им. Една Дева е винаги насреща, когато имаш нужда от помощ, и макар и понякога да изглежда незаинтересована, всъщност не пропуска нито една подробност и винаги те слуша изключително внимателно.

„Вярвам, че всеки един от нас има качества, които са толкова уникални, колкото и пръстовите отпечатъци. Най-добрият начин да успеем, е да открием нещата, които обичаме да правим, и да ги предложим на останалите под формата на услуга, да работим усърдно и да позволим на енергията на Вселената да ни ръководи.“, Опра Уинфри.

Везни

Повечето хора харесват Везните, тъй като те са безгрижни и чаровни, всеки се чувства спокойно и комфортно в компанията им. Везните могат да бъдат нерешителни и бягат от конфликтите, но ако видят някаква несправедливост, ще направят всичко по силите си, за да я спрат.

„Ти виждаш нещата и питаш „Защо?“. Аз мечтая за неща, които никога не са съществували, и питам „Защо не?“, Джордж Бърнард Шоу.

Скорпион

Скорпионите са толкова решителни и твърди, че постоянно работят върху нещо, ежедневно превръщат различни идеи в реалност. Те са изключително атрактивни, страстни и индивидуални натури. Именно това привлича хората към тях.

„Хората, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят.“, Стив Джобс.

Стрелец

Стрелците са оптимистични, забавни и умни, те ценят свободата си. Постоянно пътуват, а когато са си вкъщи – планират следващото си пътешествие. Обичат новите места и хората. Във всяко едно отношение се стремят да изживеят своя живот максимално пълноценно.

„Ще научиш много неща за себе си, ако се пресегнеш към добротата, към величието, към прошката и емоционалната смелост. Бъди воин на любовта.“, Черил Стрейд.

Козирог

Козирозите са отдадени, трудолюбиви и дисциплинирани. Понякога човек трябва да им припомни, че е време за почивка или ваканция, тъй като са особено мотивирани и искат да свършат онези неща, които са важни за тях. Въпреки че често са резервирани, всъщност Козирозите могат да бъдат много забавни и секси.

„Бъдещето принадлежи на онези, които се подготвят за него днес.“, Малкълм Екс.

Водолей

Водолеите са креативни, забавни и абсолютно уникални. Те са хуманитаристите на зодиака. Лоялни и умни, дори неконвенционални. Винаги са себе си и карат и останалите да водят един наистина автентичен живот.

„Възрастта ми даде онова, което търсих цял живот – даде ми мен самата. Предостави ми и времето, и опита, и провалите, и триумфите, и приятелите, те ми помогнаха да приема формата, която ме е чакала цял живот. Сега не само, че се разбирам със себе си през по-голямата част от времето, но и съм изцяло на своя страна – и войнствено, и майчински.“, Ан Ламот.

Риби

Рибите са особено креативни, романтични и състрадателни. Те преживяват всичко изключително дълбоко и имат силно чувство за емпатия. Ако имате нужда от помощ, веднага ще се отзоват. Понякога могат да бъдат твърде чувствителни за света около тях – в такива ситуации са склонни да се оттеглят в своя собствен и изграден от богатото им въображение свят.

„Преди всичко бъдете героиня в живота си, а не жертвата. – Нора Ефрон.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.