Скъпи великотърновци и гости на старопрестолния град, Честит празник, зареден с пролетно очакване и вяра в доброто! Доброто, което зависи от всеки от нас.

На днешната емблематична дата, когато отбелязваме знаменитата победа на цар Иван Асен ІІ при Клокотница, си даваме сметка колко важни са далновидните държавници, умеещи да дадат спокойствие и хоризонт на хората.

С работата си като народен представител от Великотърновския регион в Народното събрание съм успял категорично да засвидетелствам своята съпричастност към проблемите на старата ни столица, на местната управа и на жителите в общината. Стремил съм се винаги да отговарям адекватно на доверието, което години наред великотърновци са ми гласували, и се радвам, че много от полезните за града неща се случиха и с моята подкрепа.

Наред с редица важни инфраструктурни подобрения едно от тези значими постижения на Велико Търново, към които имам честта да бъда съпричастен, е правото за стопанисване на църквата „Св. 40 мъченици“, което държавата предостави на общината през 2012 г., точно навръх 22 март. Заедно с последвалото връщане и на крепостта Царевец това бе реална дългосрочна подкрепа за града и туризма и за хората, работещи в този бранш.

Днес на прекрасните български градове като Велико Търново, а също и на цялата страна, още повече са нужни единение и ясна перспектива!

Старата ни столица, която винаги е била един от символите на българската духовност, заслужава прекрасно бъдеще. Като водач на великотърновската листа на „Републиканци за България”, и от името на стойностните кандидати в нея мога да заявя, че в наше лице Велико Търново и регионът отново ще има не само приятелство, но и мощна подкрепа.

Скъпи великотърновци, нека всички сме заредени с оптимизъм, защото пред града, пред областта и пред страната има път! Път към евро-атлантическа сигурност и просперитет, към подкрепа за местното самоуправление, към електронно правителство, премахващо корупцията, към трайно установяване на правов ред, към структурирането на държава с правила. ПП „Републиканци за България“ разполага със силен екип от водещи експерти във всяка сфера, имаме ясни идеи за развитие на страната и повечето от тях са конкретно разписани в нашата управленска програма.

Нека със сърце и разум да правим своите избори, в здраве и споделеност да се радваме на празничните дни!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

С уважение: Цветан Цветанов

Водач на листата с кандидати за народни представители от Великотърновския избирателен район и председател на ПП „Републиканци за България“

8 thoughts on “Скъпи великотърновци и гости на старопрестолния град, Честит празник, зареден с пролетно очакване и вяра в доброто! Доброто, което зависи от всеки от нас.

 • 22.03.2021 в 13:30
  Permalink

  За много години на Велико Търново! А на великотърновци – за много мандати!

  Отговор
 • 22.03.2021 в 13:49
  Permalink

  Честит праник и на добър час на 4 април!

  Отговор
 • 22.03.2021 в 14:19
  Permalink

  Честит празник на всички жители на старопрестолния град!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.