Общество

„Топлофикация“ Велико Търново с нов облик за по-малко от година

През последните години в търсене на добра управленска формула и подобряване качеството на услугата, дружеството често сменяше ръководните си кадри. Това неминуемо доведе и до резултати.

Видна за всички и често повод за коментари дори в социалните мрежи , промяната се оценява все повече като положителна.

 

Като обратна връзка , абонатите на „ Топлофикация“ споделят дори и публично във фейсбук пространството, че през този отоплителен сезон авариите са много по-малко, а качеството на топлоснабдяване се е подобрило. Това е довело до комфорт и уютност в домовете и на работните места.

 

В началото на годината „Топлофикация“ Велико Търново обяви, че ще изплати неустойка на клиенти, на които топлоподаването е било спряно поради възникнала авария. Нещо, което не се бе случвало скоро, а и в България рядко дружества изплащат неустойки. Решението бе проява на човечност и грижа за околните от страна на „Топлофикация“ Велико Търново.

 

Примерите, че от „Топлофикация“ Велико Търново са поели в правилната посока за развитие, стават все повече.

 

През миналия месец „Топлофикация“ Велико Търново въведе и електронна фактура за абонатите си. Въвеждането на модерната услуга е стъпка, демонстрираща не само желание за внедряване на модерни технологии, а и грижа за опазване на околната среда както и за намаляване на изсичането на дървета, от които се произвежда хартия. Дигитализацията на услугите се наблюдава в сектора, особено след въвеждането на противоепидемични мерки.

 

От дружеството съвестно ежемесечно публикуват анализ на фактурите за потребената топлоенергия, с което едновременно изпълняват препоръка на КЕВР за увеличаване на осведомеността, а и действително предоставят полезна и лесноразбираема информация на абонатите.

 

През изминалата седмица „Топлофикация“ Велико Търново се включи като един от  основните спонсори в международния крос „Ивайло“.

Кросът се провежда по повод празника на града 22.03.21 година. Тази година той се проведе на 21.03.21 година/неделя.

Решението за спонсорирането на спортно състезание е пример за завидната социална ангажираност, демонстрирана от „Топлофикация“ Велико Търново.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *