Лечева поведе велопоход за популяризиране на малките населени места

Петкратният ни световен шампион по спортна стрелба и кандидат за депутат от “БСП за България” Весела Лечева поведе велопоход, посветен на опазването на околната среда и популяризиране на малките населени места.

Маршрутът започна от Павликени, през Стамболово и завърши в Лесичери. С инициативата Лечева изрази загриженост за управлението на природните ресурси и опазването на околната среда, като представи програмата на левицата в този сектор пред присъстващите.

“По-чиста природа означава и по-добро здраве. Това зависи от всеки един от нас, но и от отношението на държавата”, каза Лечева. По думите й прекрасни места като тези трябва да бъдат развивани, заради чистата природа и здравословната среда.

“В нашата програма предвиждаме държавата да осигури и поминък чрез земеделски програми за младите. Това би било добра среда за отглеждане на техните деца. По този начин можем да вдъхнем нов живот на малките населени места”, обясни Лечева.

Във велопохода се включиха и кметът на Павликени Емануил Манолов, председателят на Общинския съвет Христо Кавалски и десетки жители на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *