Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

АСТРОХОРОСКОП ЗА 01.04.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 1 АПРИЛ

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 07.58 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветове – вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранени са пилингът, включително химическият, ваденето на зъби. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са апаратните терапии, епилацията, масажът на лице и тяло, антицелулитната терапия.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Поставете начало

Денят е добър за обогатяването с нова информация, която ще издигне на ново ниво вашия интелект и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, свързано с творчески срещи и обмяна на опит, ако сте ги уговорили предварително. Бъдете самокритични и не проявявайте прибързаност.


ТЕЛЕЦ

Претенции от близки

В този ден не обмисляйте смяна на работното си място и не вземайте важни решения, особено свързани с финанси. Дори и при примамливи предложения, обмислете добре действията си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора. От сутринта очаквайте недоразумения и претенции от страна на близките си.


БЛИЗНАЦИ

Неприятели

Не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата, които ви налага съдбата. Податливи сте на залитане в крайности. Поканата за гостуване при ваши близки изисква да сте предпазливи и сдържани в общуването. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели и не сте подозирали, че са готови да ви вредят.


РАК

Трудности

Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили предишните дни. Не проявявайте раздразнителност, ако ви искат заеми, защото сте си виновни сами. Неблагоприятното съчетание на странични фактори, води до трудности.


ЛЪВ

Притеснения

В този ден ще усетите леко неразположение, а причината е в предишните дни, когато сте били притеснени, но сте премълчали и сте заключили в себе си и които все още преживявате. Не се вживявайте в чужди драми, а работете активно и вечерта се приберете да си почивате. Ще усетите отпускане и тъга вечерта, ако сте отпаднали и уморени.


ДЕВА

Не шофирайте

Въпреки идеалния за пътувания и промени ден, е по-добре да не сядате зад волана, ако не искате да ви съставят акт за превишена скорост. Склонни сте да се вживявате в ролята на автосъстезатели. Изнервени сте и сте склонни да спорите. И днес няма да ви се разминат трудности и проблеми. Премълчавайте и не бъдете заядливи.


ВЕЗНИ

Приемете критика

По възможност избегнете общуване с деловите си партньори сутринта, както и се откажете от поставянето на ново начало. Очаквайте недоразумения с ваши близки заради различие в мнението ви по проблеми, свързани с ремонти. Не реагирайте прибързано на нечия критика, дори и ако е роднинска. Можете да пътувате.


СКОРПИОН

Благоприятен ден

Не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че този ден е благоприятен, защото никой не ви досажда предизборно и можете да работите без напрежение. Ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес, направени на чашка, но не ги приемайте с наивно задоволство.


СТРЕЛЕЦ

Отстъпете

Ще ви принудят да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими. Спестете си неприязънта и негативизма на вашите колеги, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели.


КОЗИРОГ

Не се карайте с околните

Очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия, но в никакъв случай не бързайте да ги влагате в нов проект. Изпитанията са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати и не се карайте без причина с околните, само защото искате да си почивате, но не ви е възможно.


ВОДОЛЕЙ

Избегнете срещи

Избягвайте срещи и разговори с деловите си партньори и не поставяйте началото на нови занимания. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на собствената си интуиция, въпреки че на моменти ви се иска да направите резки промени в живота си. Днес и съдбата ви предупреждава за предстоящите проблеми.


РИБИ

Не вземайте заем

От сутринта сте изпълнени с нежелание да работите. Не се изкушавайте да обмисляте вземането на заем преди изборите, защото трудностите ще са за вас. Не са изключени проблеми, за които трябва да намерите компромисно решение. Очаквайте приходи, но не давайте гласност, че сте ги получили.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за начинания. Всичко започнато ви носи успехи, ако е добре обмислено. Рискът е забранен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *