За Близнаците април е подходящ за създаване не семейство, за Рибите ще има трудности

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

2 АПРИЛ, ПЕТЪК

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт.

Цвят – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са татуирането,  полагането на постоянен грим, терапията против бръчки с лифтинг ефект, ваденето на зъби. Позволени са маникюрът, педикюрът, масажът на лице и тяло, боядисването на косите и сешоар. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

3 АПРИЛ, СЪБОТА

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 10.12 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са татуирането,  полагането на постоянен грим, масажът на краката и стъпалата, педикюрът. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, фотоподмладяването, боядисването на косите и студеното къдрене, лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

4 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Козирог.

Фаза – последна четвърт.

Цветове -оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, масажът на краката и стъпалата, позволени са терапиите на лице, фотоподмладяването, боядисването на косите, студеното къдрене.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Април ви подтиква да пътувате, да предприемете промени, които да освежат и осмислят вашия живот, да създадете фирма, ако хороскопът ви го позволява. Бъдете внимателни, за да не претърпите загуби заради предоверяване на приятели и познати от години, но и от непредпазливост. Намерете равновесието между деловия и личния живот и не пропускайте да изясните създадените преди време недоразумения. В личните отношения не сте защитени от проблеми заради нараненото ви его, ако някой си позволи да ви измами, а месецът ви подлага на това изпитание. Ако избегнете тези проблеми, се радвате на спокойствие, работите активно, жънете успехи и признание. Не прахосвайте пари за удоволствие, ако ви предстоят големи разплащания от закъснели сметки. Не пропускайте вечер и в почивните дни да намирате време за отмора, за да сте заредени със сили за предизвикателствата, които ви очакват през целия месец. Наслаждавайте се на хубавите мигове и благодарете на съдбата, че ви ги дарява. Естествено – заслужено.


ТЕЛЕЦ

През април сте орисани да предприемете пътувания и промени, но мърморите и недоволствате заради факта, че сте ограничени от съдбата и на моменти трудно се справяте с житейските изпитания, а те на свой ред ви депресират. Трудно овладявате своята емоционалност и не ви е лесно да общувате, въпреки че това пасва на вашия характер. Бъдете внимателни и прозорливи за собствената си изгода. При задгранични пътувания също спазвайте законовите правила. Няма защо да пропилявате месеца, зареден с невероятни възможности в търсене на начин да се измъкнете от създадената от вас неприятна ситуация, която блокира пътя ви, а вие вините целия свят. Но добре знаете и виждате собствените си грешки. Тактът и търпението няма да са ви присъщи и все пак е добре да си ги наложите. В семейството ви също не са изключени проблеми, ако прекалите с отсъствията си от дома. Не позволявайте да ви изнудват за заеми.


БЛИЗНАЦИ

През април се стремите да сте в хармония с околния свят и с най-близкото си обкръжение. Начинанията оставете за следващия месец. Стабилизирайте постигнатото и в личен, и в професионален план. Общувате с лекота и се чувствате добре във всяка среда. Блестите с остроумието си. В компания сте забавни, но на моменти дразните с вашата прекалена разпиляност. Вашите началници изискват да сте подредени и да направите плана си за работата през месеца, колкото и да ви е трудно. Ако имате много задачи за довършване, отложете начинанията, за да не търпите критика и наказания за просрочия. От изключителна важност за вас през месеца ще са личните ви отношения. Април е подходящ да създадете семейство, ако и съдбовната ви забрана за брак е отпаднала, както и да се запознаете с нов партньор, ако сте приключили с предишна връзка.


РАК

През април се заемете с вашето интелектуално развитие и кариерно израстване. От вас зависи да анализирате и поправите грешките си, да се обогатите с нови знания, да промените мисленето на хора, които отказват да вървят напред, да наложите идеите си с лекота. Не сте склонни да търпите загуби, но е полезно да се научите не само да губите, но и да отстъпвате, ако това е гаранция за поредната крачка напред в скоро време. Ценете знанията и уменията на вашите колеги, делови партньори и подчинени, за да не се окажете в изолация заради желанието ви да сте единствените знаещи и можещи – нещо невъзможно. През този месец направете крачката към подобряване на отношенията в семейството. Ако не сте семейни, се огледайте, защото е възможна среща с духовно близка половинка.


ЛЪВ

Имате подкрепата на съдбата да постигнете материална стабилност, особено ако приемете допълнителна, но краткосрочна работа, която не бива да отказвате, нито да искате помощта на вашите колеги. Ще се справите сами, а приходите си заслужават усърдието от ваша страна и по-голямото натоварване. Не се самоунижавайте и не си създавайте комплекси без причина, въпреки че не ви се случва често. Добре е да се научите да показвате на хората положителните си черти. Месецът е и на кармична разплата, затова творете само положителна карма. Внимавайте с думите, които изричате, защото и в годината, подвластна на Меркурий, може да имат разрушително действие, ако засегнете необратимо някого. Бъдете отговорни към семейството си и не го лишавайте от вашето присъствие.


ДЕВА

Емоцията замъглява изцяло разума ви и грешките, които допускате винаги при тези чести ваши състояния, са с непоправими негативни за вас последици, без значение дали са свързани с вашия делови или личен живот. Ако имате намерение да поставяте ново начало, сами предизвиквате провала си заради нежеланието ви да чуете полезните странични съвети. Забравете за договаряне на съдружие и за инвестиции. Завършете започнатите и особено забравените задачи, които ви водят към финансови загуби заради пропуснатите срокове за изпълнение. Не разчитайте на сериозна връзка, ако търсите половинката си, след като сте изтъкани от недоверие към партньорството изобщо и сте готови агресивно още през първите дни на ново познанство да подреждате живота на партньора, осмелил се да се докосне до вас.


ВЕЗНИ

Април позволява без прибързаност да поставите ново начало в живота. Не бива само защото успявате в начинанията си, да правите опити да надскочите себе си и да изпреварите времето. Рискувате с нереалните си мечти да превърнете успеха си в провал. Не сте склонни да се отказвате от целите си, нито сте се отказали да помагате на околните да се справят със задълженията си, въпреки че не разбират добротворството ви и очакват искания от ваша страна, с което ги озлобявате. Не е изключено да сте обградени от завист, защото успехите, които постигате сами, може да се сторят непосилни на хората около вас. Приятелите ви ревнуват, че ги лишавате от вниманието си, но е по-добре да изживеете и това тяхно отношение, вместо да провалите плановете си. Семейните се радват на хармония, а необвързаните може да създадат семейство.


СКОРПИОН

През април бъдете отговорни, търпеливи, тактични и готови на компромиси, ако искате да оправите отношенията си и да постигнете целите си. Вярвате в успеха си, но не бива да сте наивно-доверчиви, а когато, или ако ви измамят, да сте нападателни и хапещи, дори и случайно попаднали хора в центъра на вашия гняв. От вас зависи да говорите с вашите колеги и бивши партньори, които сами са се отдалечили от вас, за да изясните причината, вместо да страдате, че живеете в съмнения за собствената си некоректност. Може да се окаже обратното или причината изобщо да не ви хрумва. Предпазвайте се от проблеми в семейството, ако сте дали обещания, но все нямате време да ги изпълните, за да не достигнат отношенията ви точката на замръзването. По-добре е да сте искрени и да откажете исканото, вместо да се стига до ненужни разправии, които ви натоварват психически и по-лабилните от вас могат да си докарат здравословни неразположения и депресия.


СТРЕЛЕЦ

През април сте решили да смените изцяло средата си, както и деловото си обкръжение, но ако действате импулсивно-емоционално, рискувате да се обградите с хора, които ви пречат и нямат желание да ви подкрепят. Не е изключено заради необмислените си действия за миг да съсипете отношения, градени с години, от които зависи вашият бизнес. Ако сте обидени или измамени, имате възможност да прекратите съдружието, но с коректни юридически документи, за да не се окажете длъжници без причина. Ако сте внимателни, добрите приходи и финансовата стабилност са ви гарантирани, за да не ви притесняват страховете, че ще бъдете без пукната пара в джоба си. Пестеливи сте, въпреки че обичате да прахосвате, не обичате да имате дългове, затова работите усилено, за да си осигурите спокойствието, което ви е нужно. Съхранете хармонията в личните си отношения. Не изневерявайте.


КОЗИРОГ

През април според вас отношенията ви са отлични. Вярвате, че сте господари на положението и упражнявате контрол както на работното място, така и у дома. За вас е от огромно значение да работите сами и сами да сте си господари, защото не обичате подчинението. Тази е една от причините често да сменяте работното си място, въпреки че смяната не ви носи полза, а ви пречи да вървите към върха на кариерното си развитие. Успехът е с всички, които разчитат на собствените си знания и професионализъм, но умеят да са тактични и толерантни към околните. Не е изключено да се наложи да се справяте с проблем, който отдавна ви притеснява, но в края на месеца ще изригне като вулкан и ще се наложи да потушавате огъня, разпален от вашето поведение и това на ваши близки, на което не сте обърнали внимание. Бъдете внимателни с разходите за ненужни покупки или за скъпи вещи, за да не се окажете в потискащи ви заеми.


ВОДОЛЕЙ

През април се радвате на запознанства, които разнообразяват ежедневието ви и са причина да се замислите над начина си на живот и да осъзнаете, че е време да го промените. Няма да ви липсват предложения за нова работа, които може да обмислите и приемете, но преценете дали сте готови за този допълнителен товар, ако трябва изцяло да смените ритъма си на живот. Трудно избирате своята нова професия, ако сега тръгвате по вашия самостоятелен път, но и това се случва в един момент, защото сте готови да търсите дълбоко в себе си, докато откриете зрънцето, което искате да поникне и да ви посочи правилното място в живота. Грижете се за финансите си и не прахосвайте парите си. Дори и ако помагате на болни хора, нека е с мярка и доброто да е поискано. Внимавайте в личните отношения. Ако сте семейни, не изневерявайте. Необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка.


РИБИ

Април ви носи трудности, породени от странични фактори, които ще ви изнервят в ранна пролет, но е време да свикнете да не се притеснявате от препятствията, защото имате сили и умение да ги надмогнете. Няма да липсват разправии и скандали, ако не си наложите спокойствие. Дори и ако сте отдалечили част от вашите приятели, не го приемайте драматично, защото месецът ви дава яснота кои хора е добре да са около вас и кои не са искрени и биха ви навредили в бъдеще. Въпреки трудностите, месецът ви помага да постигнете планираното благодарение на собствения ви труд. Захванете ли се с някаква работа, я завършвате успешно. Не позволявайте да ви отклоняват от вашите задължения заради странични искания, които не са ваша отговорност. Съхранете въпреки проблемите семейните си отношения и не позволявайте на интриганти да се намесват и да ги съсипват.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 2 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на съдбата си, да не сте импулсивни и да не изпреварвате събитията, защото колкото повече се опитвате да го правите, толкова по-назад ще се връщате и животът ви ще се окаже в задънена улица.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември позволява да промените средата си и да срещнете хората, с които да си бъдете взаимно полезни. Внимавайте, защото около вас ще се завъртят привидно приятни хора, целящи да ви използват.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с проблеми и изпитания заради независещи от вас причини. Преодолими са, но със собствени сили, без чужда помощ.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.