Даниел Панов, кмет на Велико Търново: „Гласувах, за да продължат да бъдат национални приоритети образованието и здравето на българите”

Кметът на Велико Търново Даниел Панов упражни правото си на глас в СУ „Вела Благоева“ в кв. „Бузлуджа“. Заедно с него в старата столица вота си в парламентарните избори даде и министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов. „Гласувах за това образованието и здравето на българите да продължат да бъдат водещи национални приоритети“, коментира Панов.

2 thoughts on “Даниел Панов, кмет на Велико Търново: „Гласувах, за да продължат да бъдат национални приоритети образованието и здравето на българите”

 • 04.04.2021 в 14:37
  Permalink

  Да кажеш,че здравето е национален приоритет в държава в ЕС в която смъртноста е най-висока е най-малкото обидно и неуместно.Това би означавало ,че нищо в тая посока не е свършено…поне докато не сме някъде в средата.

  Отговор
 • 04.04.2021 в 21:47
  Permalink

  За здравето си всеки е отговорен за себе си, не може да се пуши, яде, пие и лежи и да се иска от лекарите да наппавят чудеса. Линфните канали са по малки от човешки косъм, през тях се изхвърлят токсините, а устата е голяма. Трябва да се промени начина ни на живот и да се превенире зотлачването на органите и организма.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *