309 четения

Откриха нов стоматологичен кабинет в Полски Сеновец

Земеделецът Младен Милков купи зъболекарски стол за 10 000 лв.

 

НОВ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ ПОЛУЧИХА ЖИТЕЛИТЕ НА ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ след дарения от местни земеделци и със средства от Община Полски Тръмбеш. Придобивката бе осветена официално в средата на март и кабинетът вече работи три пъти седмично. За зъбния статус на жителите се грижи д-р Карина Игнатова, която отворя врати в понеделник, вторник и сряда от 12,30 часа.

Кабинетът се намира на първия етаж в кметството до медицинския кабинет и е изцяло с ново оборудване и обзавеждане. Новата придобивка бе осветена от отец Димитър, а лентата бе прерязана от кмета на община Полски Тръмбеш Георги Чакъров и кмета на селото Красимир Колев. Гост на събитието беше и председателят на Общински съвет Полски Тръмбеш Маринета Кузманова.

ПРИДОБИВКАТА СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА, ЧЕ МЕСТНИЯТ земеделец Младен Милков още миналата година направи сериозно дарение от 10 700 лв., от които с 9500 лв. бе купен модерният зъболекарски стол. Освен него пари за новата придобивка са дали Иван Костадинов Тонков, Росен Петров Четалбашев, Петър Георгиев Зарзаланов и Георги Маречков.

Сн. Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *