Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.04.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 8 АПРИЛ

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт.

Цветове – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са епилацията, коламаската, масажът на тялото с употреба на загряващи препарати. Позволени са терапиите на лице, масажът на лицето без избелващи средства, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Анализирайте

Имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Обмислете промените, чрез които ще намерите верния изход от всяка трудна ситуация. Творческият подход на работното място и чарът ви ще ви осигурят подкрепата на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и отстранете грешките си.


ТЕЛЕЦ

Делови успех

Склонни сте да противоречите на всички заради нежеланието ви да приемете мнението на вашите колеги. До обяд с лекота реализирате своите планове. Успешни са деловите срещи и разговори. Полезно е общуването с ръководството, но само ако имате ясни идеи и сте намерили начин за тяхната реализация.


БЛИЗНАЦИ

Не отмъщавайте

Емоцията не бива да ви пречи да видите шансовете си за успех. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. Преценете дали не е време да промените поведението си. Не мислете как да мъстите, ако ваши колеги се опитват да изземат вашите функции и да седнат на вашия стол, уверявайки ръководството, че са по-кадърни.


РАК

Преценете трезво

Ще съумеете да разрешите наболял служебен проблем, въпреки че не вие сте причината за появата му. Поставете началото на новите си задачи. Помислете какво трябва да промените в живота си. Време е да оцените трезво и собствените грешки, предизвикани от прибързаност или невъзможност да проявите разбиране.


ЛЪВ

Разрешете проблеми

Бъдете отговорни към служебните си задължения и ще осъзнаете какви висоти можете да постигнете. Разрешете неотложни финансови въпроси, за да имате пари за покриване на данъците. Деловите срещи и разговори са успешни. Не бъдете прекалено настойчиви и не насилвайте събитията.


ДЕВА

Стойте настрани

Не мислете за инвестиции. Във ваша полза е да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко, казано от страна на ръководството, но си вредите и не печелите симпатията на вашите колеги. Новите запознанства не бива да ви подтикват към спор с преките ви началници и колегите. По-добре стойте встрани.


ВЕЗНИ

Успешен ден

На работното място ви предстои един невероятен ден. Нови запознанства и подновяване на стари ще ви позволят да откриете нови възможности за професионална изява, но не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа, без да сте сигурни, че ще изпълнят обещанията си. Необмислените промени ще бъдат грешка.


СКОРПИОН

Творчески подем

Трудностите няма да ви попречат да се радвате на творчески подем. Денят ви е наситен с интересни събития в личния живот. Не е изключено към вас да се обърнат стари делови партньори. Не сте приключили напълно отношенията си с тях и имате възможност да ги подновите, но ако решите да го сторите, бъдете предпазливи.


СТРЕЛЕЦ

Без промени

Промените, които очаквате, няма да настъпят бързо. За да ги реализирате, ще изгубите целия ден. Пътувайте, но бъдете предпазливи зад волана. Последиците от инатливите ви и необмислени действия ще са неочаквани. Не допускайте промени, ако не са ви по вкуса, или ако някой насила ви ги налага.


КОЗИРОГ

Завършете работата

Очаквайте проблеми. Ще сте подложени на критика от страна на ръководството, ако и днес сте на работното си място, заради интриги от страна на ваши неприятели. Начинанията са забранени. Завършете вече започнатата работа, за да си спестите неприятностите, предизвикани от забавянето.


ВОДОЛЕЙ

Не пътувайте

Днес сте изцяло във властта на успеха. Осъществявате с лекота всичките си цели въпреки пречките. Заемете се с разрешаването на делови проблеми или поне намерете начин за бързото им приключване. Пътуване няма да бъде успешно. Не си поставяйте дългосрочни задачи, ако зависите от други хора, за да избегнете провал.


РИБИ

Не харчете

Предпазвайте се от финансови загуби. Нарасналите разходи в семейството ви се дължат на невъзможността да се въздържате от ненужни покупки. Бъдете предпазливи и преценявайте всички промени в професионалния и личния си живот. Приемайте допълнителна работа, само ако ви бъде заплатена добре.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да работите, без да се преуморявате, дори и да имате допълнителна работа. Не се опитвайте да хармонизирате отношенията си, защото ще ги влошите. Безработните да си намерят работа, каквато и да е, за да не страдат от липсата й в следващите девет години. Не вземайте кредит, ако няма да успеете да го върнете до края на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *